promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp lesz az új Addams Family főszereplője?
Borítókép:  USA Today
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tim Burton az MGM-nek készít televíziós sorozatot az Addams Family-ből, aminek főszerepére Johnny Deppet és Eva Greent akarják a rajongók.

Charles Addams legendás figurái először 1938-ban, a The New Yorkerben mutatkoztak be kik gagek formájában, és egészen 1964-ig kellett várni az első mozgóképes adaptációra, ami az ABC-n futott televíziós sorozat volt. A világ itt ismerte meg először a galád családot, és azóta számtalan rajzfilmes-, animációs-, és élőszereplős feldolgozás született.

Legutóbb a 2019-es animációs mozifilmet láthattuk, ami a mai világba helyezte Addamséket, és egy olyan meglepően szórakoztató alkotás lett, ami egyszerre tisztelgett Charles Addams hagyatéka előtt, illetve modern köntösbe öltöztetve ismertette és remélhetőleg szerettette meg a mai generációval Gomezt, Morticiát, Fester bácsit, Wedneydayt, Pugsleyt, és Lurch-t. Ennek folytatása 2021 Halloweenjére van ütemezve.

Mint az köztudott, Tim Burton is tervezett egy saját, stop-motion technikával készült Addams Family-t, ami például a Gru-filmeket is tető alá hozó Illumination Entertainment égisze alatt készült volna, de ezt a projektet 2013-ban elkaszálták. Néhány napja viszont kiderült, hogy a rajongók mégis megkapják a Burton-féle feldolgozást, mégpedig egy élőszereplős televíziós sorozat formájában.

Több se kellett a rajongóknak, rögtön kampányolni kezdtek Johnny Depp és Eva Green mellett, akiket Gomez és Morticia szerepében akarnának látni. Való igaz, kitűnő választás lenne a házaspárra.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet a sorozat, annyi biztos, hogy Tim Burton executive producerként mindenképpen részt vesz a projektben, de nem kizárt, hogy a széria összes epizódját is ő fogja rendezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás