promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen elmebeteg dolgot csinált Johnny Depp exfelesége
Borítókép:  Johnny Depp és Amber Heard / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész egyik barátja azt állítja, hogy Amber Heard nem is sérült meg, hanem csak aljas módon megjátszotta az egészet.

Az egykori hollywoodi sztárpár, Johnny Depp és Amber Heard ma már szinte ellenségek, hiszen a válásuk után akkora balhét csaptak, hogy mindkét színész pályafutása megfeneklett. Egy ideje jogi útra terelték a vitájukat, mivel Depp exfelesége szerint a világsztár bántalmazta őt, de kiderült, hogy ez állítólag pont fordítva volt, viszont addigra már rég „nőverőnek” titulálták a Jack Sparrow-ként ismert hírességet.

Amber Heard azóta rengeteg támadást kap, hiszen áldozatként tetszelgett, pedig elvileg ő volt a bántalmazó. Egyre többen mondják, hogy sose tudnák elképzelni Deppről, hogy bárkivel is erőszakoskodna, viszont Heard elég elmebeteg dolgokat csinált. Most a MovieWeb azt írja, hogy a színész egyik több évtizedes barátja szerint az exfeleség egy incidens után nagyon furcsa, zavart dolgot tett, amire még bizonyíték is van.

Egy vita után Amber bement a fürdőbe, majd egy piros zsebkendővel jött ki, és azt mondta, hogy vérzik az orra, és ezt Johnny Depp okozta. A színész végül megszerezte a zsebkendőt, ami a mai napig megvan neki, és kiderült, hogy a nő vörös körömlakkot rakott rá, hogy sérülést szimuláljon.

A cimbora még azt is megemlítette, hogy ő ott volt az elég szűk körű esküvőjükön is, és mindenki egyet értett azzal, hogy Amber Heard érzelmileg zsarolja a színészt, elvágja őt a barátaitól, nagyon rossz hatással van rá, és kihasználja őt. Ez végül úgy néz, hogy igaznak bizonyult, és biztos, hogy még további fejleményeket várhatunk a már most is elég kellemetlen ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás