promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp exfelesége magánnyomozót fogadott, és jól pofára esett
Borítókép:  Amber Heard és Johnny Depp / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amber Heard és Johnny Depp hivatalosan 2017-ben váltak el, de még mindig hatalmas a balhé közöttük, ami most újabb fejezethez érkezett.

Johnny Depp egy időben a világ talán legnagyobb sztárja volt, hiszen A Karib-tenger kalózai-filmekben Jack Sparrow szerepében szinte mindenkit meghódított, aztán még számtalan alkotásban bizonyította tehetségét. Aztán összeházasodott Amber Hearddel, és minden megváltozott.

Az elején boldog kapcsolatban éltek, majd hatalmas problémák merültek fel, ugyanis:

a fiatal színésznő azzal vádolta meg a sztárt, hogy alkoholista, drogos, erőszakos, és többször is bántalmazta őt.

Elváltak, a média az ebből milliókat kaszáló Amber Heard oldalán állt, emiatt Johnny Depp pályafutása megfeneklett, és volt olyan magazin is, ami egyenesen „feleségverőnek” nevezte. Évekkel később kiderült, hogy állítólag nem is úgy voltak a dolgok, ahogy az exfelesége állította, és többen is azt mondták, hogy:

igazából Johnny Depp volt az áldozat, és őt ütötte meg nem egyszer Amber Heard.

Erre bizonyítékok is vannak, és végül a világsztár úgy döntött, hogy 50 millió dollárra pereli az exét, amiért nyilvánosan bemocskolta őt. Ezt engedélyezte is a bíróság, szóval megy a csata, és nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Depp oldalára billent a mérleg, amit a DailyMail új információi is alátámasztanak, ugyanis kiderült, hogy:

Amber Heard felbérelt egy híres magánnyomozót, hogy előásson régi, mocskos, kellemetlen dolgokat a sztárról, amit felhasználhat ellene a bíróságon, de akadt egy kis gond.

Lehet, hogy ez a fejében egy jó terv volt, de miután a Paul Barresi nevű magánhekus világszerte száz emberrel beszélt Johnny Deppról, kiderült, hogy semmi rosszat nem talált róla. Sőt, mindenki szerint egy jólelkű, remek emberről van szó, és inkább az exfeleségét szidták.

„Több tucat embert is kikérdeztem, akik három évtizede ismerik őt, de senki sem tudott egyetlen rossz dolgot se mondani róla. Sőt, inkább folyamatosan arról beszéltek, hogy milyen nagylelkű”

– nyilatkozta a magánnyomozó.

Nos, mondjuk úgy, hogy ilyen, amikor a fagyi visszanyal, és ezek alapján nagyon úgy néz ki, hogy Amber Heard fogja húzni a rövidebbet. Akármi is az igazság, egyedül annyi biztos, hogy toxikus kapcsolatban éltek, és valószínűleg mindketten azt szeretnék már, hogy elmúljon ez a nyilvános rémálom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás