promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp visszatér? Hatalmas lehetőséget kapott a „kiutált” színész
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp a pár évvel ezelőtti botránya óta nem igazán kapott fontosabb szerepeket, de most bizalmat szavaztak neki.

Nagy port kavart Johnny Depp és Amber Heard válása, ugyanis a színésznő állítása szerint a világsztár többször is bántalmazta őt a kapcsolatuk alatt. Végül kiderült, hogy ennél jóval árnyaltabb a dolog, ugyanis pont, hogy Amber Heard volt az, aki fizikailag is megsebesítette A Karib-tenger kalózai színészét, majd egyedüli áldozatként mutatta magát a médiának – de ez nem érdekelte Hollywoodot, ugyanis hiába bántak állítólag mindketten rettenetesen a másikkal, csupán Johnny Deppet érte retorzió, aki az exfeleségével ellentétben már évek óta nem kapott nagyobb filmes munkákat.

Rengetegen kiállnak Johnny Depp mellett, és úgy tűnik, hogy újabb szövetségesre tett szert a híres francia színésznő/rendező, Maiwenn személyében, aki neki adta a legújabb filmjének főszerepét.

Johnny Depp XV. Lajos francia királyt fogja alakítani az egyelőre cím és premier dátum nélküli alkotásban, amiben Maiwenn a rendezői feladatok ellátása mellett színésznőként is feltűnik majd, ugyanis ő lesz a karakter utolsó szeretője – szóval kosztümös történelmi drámában térhet vissza a híresség.

Maiwenn több remek filmet is készített már, így ez nagy lehetőség lesz Johnny Depp számára, hogy megmutassa a világnak, ő még mindig egy elképesztő színész, akinek a tehetségét nem szabad elpazarolni – még a botrány ellenére sem, hiszen mindenkinek jár egy második esély, bármi is legyen az igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás