promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Puzsér Róbertet nem fogjuk a rádióban hallani egy ideig élőben, sokan nem fognak örülni ennek a hírnek
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Önkényes mérvadó közösségi oldalán jelentették be a változásokat.

Először a Media1 számolt be róla, hogy kisebb változások lesznek majd a Horváth Oszkárral közösen vezetett műsor, az Önkényes mérvadó háza táján az elkövetkező időszakban, az ATV csporthoz tartozó Spirit FM-en így egy kis ideig nem hallgathatjuk majd az ország egyik legismertebb kritikusának hangját, helyette mások fogják vezetni majd a műsort.

Puzsér Róbertet péntekenként hallhatjuk majd a Spirit FM-en, ám akkor sem élőben, hanem a legjobb adások, legjobb részeiből lesznek ekkor majd válogatások 17 és 19 óra között.

Az Önkényes mérvadó a közösségi oldalán jelentette be a változásokat. Mint írták:

"Hétfőtől csütörtökig Robi véleményéből a vele 15 éves rádiós és tartalomgyártói összhangot képviselő Tasnádi “Ellenpont” András igyekszik minél többet megjeleníteni, aki egyébként is hónapok óta napi tartalmi szerkesztője az Önkényes Mérvadónak. Most helycserét eszközlünk, Robi támogat a háttérből, és közben alkotói szabadságra megy. Rendszeresen néhány hónap múlva, legkésőbb szeptemberben csatlakozik megszokott lendületével"

Az Önkényes mérvadóban a szerkesztők rendkívül izgalmas témákat járnak körül a hétköznapokban, a társadalomkritikai szemszögű műsorban nemrégiben például kielemzték Gáspár Laci nyelvbotlását is, a műsor tartalmai ide kattintva érhetők el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás