promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert porig alázta Hosszú Katinkát, Friderikusz Sándort, Berki Krisztiánt, Majkát, és mindenkit, aki él és mozog – celebnaptár 2021
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen volt Puzsér Róbert 2021-es éve, aki folyton beleállt valamelyik magyar hírességbe és a nagy TV-csatornák műsoraiba, de előfordult, hogy az átlagembereket kritizálta.​

Celebnaptár rovatunkban a Promotions olvasóinak kedvenc hírességeit vesszük sorra, hogy mi történt velük a 2021-es esztendőben. A celebekkel kapcsolatos egész éves történésekről havi lebontásban olvashattok, majd minden etap végén az adott celebbel kapcsolatos legolvasottabb hírt találhatjátok. Nézzük, milyen volt Puzsér Róbert 2021-es éve!

Február:

Puzsér Róbert januárban még visszafogta magát, aztán februárban keményen indította az évet azzal, hogy beleállt Szabó Zsófiba. Az RTL Klub csinos műsorvezetője ugyanis előtte jelentette be, hogy válik a férjétől. Az ország kritikusa persze hangot adott a véleményének.

Március:

Puzsér ebben a hónapban a Berki-családot pécézte ki magának. Először Krisztiánnak ment neki a büntetőfékezése miatt, majd Mazsit illette keresetlen szavakkal, amiért mindenáron védeni akarta a férjét.

Május:

Áprilisban az ország kritikusa tartott egy kis pihenőt, hogy felkészüljön a májusi esőre, amit a hazai hírességekre zúdított rá. A sort Berki Krisztiánnal és Majkával kezdte, akik valószínűleg nem tették zsebre, amit Puzsértól kaptak.

A hónap legnagyobb áldozata viszont egyértelműen Vasvári Vivien volt, akibe háromszor is beleállt egy hónap alatt: először a Feleségek luxuskivitelben című műsorban való szereplése miatt, majd egy „szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólumnak” nevezte őt. Később aztán azért húzta elő a kalapjából, mert Berki Krisztiánnal együtt beperelték őt, és egy olyan ügyvédet fogadtak hozzá, akit aztán őrizetbe vettek.

Ugyancsak májusban történt, hogy Puzsér Palik Lászlóról és az Exatlon Hungary-ről fogalmazott meg kemény véleményt, aztán az ország egyik leghíresebb stylistját, Lakatos Márkot jellemezte egy „heteró csávók húsára kiéhezett meleg nagymacska”-ként.

Persze akadt olyan eset is, amikor nem porig alázott, hanem egyenesen megvédett valakit az ”interneten tanyázó csürhétől”. A kritikus ugyanis megelégelte, hogy egyesek Karikó Katalint, a Pfizer-vakcina kifejlesztésében elképesztő érdemeket szerző kutatóját sarazzák a közösségi médiában.

Puzsér Róbert azzal zárta aztán a májust, hogy egy egészen elképesztő elmélettel állt elő az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban.

Június:

Puzsér Róbert azzal kezdte a nyarat, hogy kegyetlen kritikát fogalmazott meg az X-Faktorról, az RTL Klubról és Csobot Adélról is. Később Galla Miklós péniszes botrányát is elővette, aztán Tóth Gabiról mondta el, hogy miért sorolja az ország tíz legmérgezőbb magyar popsztárja közé.

A kritikus aztán egy egész cikket áldozott arra, hogy könyörtelenül a földbe tiporja ByeAlexet, és szinte mindent, amit képvisel. Ugyancsak erre a hónapra időzítette a Sebestyén Balázsról megfogalmazott kritikáját, majd megkoronázta a júniust azzal, hogy nem kisebb személybe állt bele, mint Cristiano Ronaldóba.

[[cikk5]]

Puzsér Róbert persze nem csak a hírességekbe állt bele ebben a hónapban, hanem az átlagemberekbe is. Először arról rántotta le a leplet, hogy mit tart a nők legnagyobb ostobaságának, majd ugyanezt a témát ráhúzta a férfi nemre is.

Ha mindez pedig nem lett volna elég, Puzsér még a Marvel-, és a szuperhősök rajongóinál is elvágta magát, ugyanis a kritikus fájdalmasan őszinte véleményt osztott meg a Marvellel és a szuperhősös filmekkel kapcsolatban is.

Július:

Július hava a visszatérő áldozatok megátkozott időszaka volt, ugyanis Puzsér ismét alaposan megköszörülte éles nyelvét Tóth Gabin, Berki Krisztiánon, és Vasvári Vivienen.

Ez a hónap viszont nem csak a kritikák, hanem egyben a bosszú időszaka is volt, hiszen Puzsér hadat üzent azoknak, akik őt kritizálták. A Sznobjektív című műsor egyik adásában ugyanis a tíz legbűzlőbb magyar ügy egyikének nevezte, hogy a Legyen Ön is milliomos!-ból ismert Vágó István úgy csinált annak idején a műsorban, mintha az összes kérdésre fejből tudná a választ. A műsor nézői közül többen is nehezményezték, hogy Puzsér már Vágó Istvánt sem hagyja békén.

Augusztus:

Nemcsak Puzsér Róbert, de a TV-nézők többsége felháborodott azon, hogy a Házasodna a gazda egyik jelenetében az egyik lány orálisan kényesztett az egyik gazdát, és az RTL Klub ezt le is adta főműsoridőben. Az ország kritikusa azzal indította az augusztust, hogy keményen beleállt a csatornába.

Majd folytatódott Puzsér és ByeAlex ”csatája”, hiszen a kritikus ismételten nagyon nekiment az énekesnek, és elég durva jelzőkkel illette őt. Ezek után ismét a sportolók között keresett magának áldozatot, és meg is találta Hosszú Katinkában.

[[cikk8]]

Nagy Feró augusztusban egy rendhagyó show keretében nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M Daddy cool című slágerét. Ezt látva Puzsér ismét ”tollat ragadott”, és porig alázta a nemzet csótányát. Később ugyanebben a hónapban azért is beleállt az énekesbe, mert nehezményezte, hogy a Kossuth-díjas Nagy Ferót nem érdekli a „senkiházi”, „sikertelen” emberek véleménye.

[[cikk9]]

Szeptember:

Szeptemberben debütált Tóth Gabi Az én szívem című dala, ami óriási visszahangot váltott ki nemcsak a civilek, de a hírességek körében is. Persze Puzsér sem tudta megállni, hogy ne álljon bele az énekesnőbe, és olyanokat írt róla, mint például:

„Kicsoda ez a Tóth Gabi? Egyszer Soroksári úti prostituáltnak öltözik, aztán meg etno-hímzéses, Váci utcai szuvenírbabának”

Az ország kritikusa aztán kicsit hétköznapibb vizekre evezett, és kemény véleményt fogalmazott meg a koronavírus-járvánnyal, és annak kezelésével kapcsolatban. A szeptemberi hónapot azzal zárta, hogy őszintén megnyílt élete egyik legrosszabb időszakáról, mikor elhunyt az édesanyja.

[[cikk11]]

Október:

Októberben Puzsér egy igen érdekes kritikát fogalmazott meg a Netflix népszerű sorozatával, a Squid Game-el kapcsolatban, aztán ismét visszatért a celebekhez; pontosabban két olyan celebhez, akik nem szeretik, ha celebeknek nevezik őket.

Puzsér ugyanis kritikát akart írni a Nyerő párosról, de nem tehette meg, ezért inkább keményen beleállt Kulcsár Edinába és Csutiba, akik nemcsak állítják, de pert is nyertek arról, hogy nem közszereplők.

November:

Az ősz utolsó hónapjában az ország kritikusa a ”tarháló milliárdos” Friderikusz Sándornak ment neki, aki korábban támogatókat keresett a Friderikusz Podcasthez.

Később aztán páros lábbal taposott bele Berki Krisztián arcába, melynek oka természetesen a legkisebb Berki születésének élő közvetítése volt. Puzsér azzal zárta a novembert, hogy egy hosszú, kegyetlenül őszinte írásban tette helyre Csobot Adélt, az X-Faktort és az RTL Klubot.

[[cikk13]]

December:

Az év utolsó hónapjában Puzsér Róbert az év egyik legnagyobb botrányáról alkotott véleményt, mégpedig Gáspár Laci Zöldhajú lányos bakijáról. A kritikus nem kímélte az énekest még az adventi időszakban sem.

[[cikk14]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás