promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert Berki Krisztián feleségét sem kímélte a legújabb kritikájában
Borítókép:  Puzsér Róbert offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián hatalmas sortüzet kap a médiában, és hát Puzsér Róbert ezt igyekszik is kihasználni. 

Nem mondunk újat azzal, hogy a legnagyobb pezsgés most Berki Krisztián körül van a médiában, és hát nem pozitív értelemben. A celebet nem olyan rég buktatta le a sajtó a büntetőfékezése miatt, majd a LifeTV is bejelentette, hogy megválik tőle.

Erről már nyilatkozatot is adott ki a csatorna, amiben Hajdú Péter megerősíti, hogy a szakításnak nincsen köze Krisztián büntetőügyéhez. Ebben lehet igazság, mert a Telex információ szerint Berkinek belső feszültség miatt kell távoznia. Valószínűleg a celeb egy olyan emberrel balhézott össze, akivel nem kellett volna.

A média folyamatos sortüzét természetesen Puzsér Róbert tudja a legjobban kihasználni, akinek jelenleg Berki a főellensége.

Anno Berki Krisztián felesége, Berki Renáta, azaz Mazsi is igyekezett megvédeni a férjét egy videóban. Puzsér Róbert persze kielemezte a felvételét, és el is mondta róla a véleményét.

„Bevallom, nagyon sajnálom Berki Krisztián feleségét, Mazsit, ahogy sírva magyarázza a magyarázhatatlant, ahogy politikai összeesküvésekkel vádaskodik, az egyszerűen tragikus”

- fejtette ki a kritikus.

A videóban találkozhatunk egy régi felvétellel is, amikor Berki Krisztián felmerészkedett egy buszra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás