promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ostoba szociopata” – Puzsér Róbert darabokra szedte Berki Krisztiánt
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nem rejtette véka alá kőkemény véleményét Berki Krisztiánról, és a büntetőfékezős ügyének ítéletéről.

Berki Krisztiánt négy évre felfüggesztett két éves szabadságvesztésre ítélték nemrég a nagy port kavaró büntetőfékezős ügye miatt, majd a híresség kifejezte nemtetszését a döntéssel kapcsolatban, és azt mondta, hogy „Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert”. Ez sokakat kiakasztott, és az ország legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert sem tudott elmenni szó nélkül az eset mellett.

„A hungarocell aranytömbökkel verető kamumilliárdosnak eszébe sem jut örülni, amiért nem kell börtönbe vonulnia: látványosan elégedetlen a négy évre felfüggesztett két éves szabadságvesztéssel, és felmentésért fellebbez. [...] Miközben Berki Krisztián előszeretettel adja elő a minden hájjal megkent, ravasz médiaprovokátort, valójában nem egyéb, mint egy bármiféle kultúrát nélkülöző, ostoba szociopata. Annyit sem ért a maga társadalmi szerepéből, hogy ő nem egy hős, mint John McClane a Die Hardban, akkor már sokkal inkább az antihős Hans Gruberre emlékeztet, a magyar társadalom pedig a mai napig hiába várja, hogy valaki megmentse tőle – az első fokon született ítéletet elnézve pedig úgy tűnik, hogy ezt a szerepet az igazságszolgáltatás sem vállalja fel. Berki Krisztián tényleg nem érti a különbséget egy autóbusz utasainak megmentése és veszélyeztetése között?”

– írta Puzsér Róbert a cikkében.

Puzsér Róbert szokás szerint ismét porig alázta Berki Krisztiánt, akivel állítólag jelenleg is van folyamatban lévő bírósági ügye, szóval valószínűleg nem ez volt az utolsó eset, hogy beszólt neki a nyilvánosság előtt – főleg annak tudatában, hogy a kritikus nemrég pert nyert Vasvári Vivien ellen, akit szintén elég kemény szavakkal szokott illetni:

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás