promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert porig alázta ByeAlexet – Ennyire még senkinek se ment neki!
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert kicsit sem kímélte ByeAlexet, ugyanis egy egész cikket áldozott arra, hogy könyörtelenül a földbe tiporja őt, és szinte mindent, amit képvisel.

Egyre nehezebb olyan hazai hírességet mondani, akinek valamilyen módon még ne szólt volna be Puzsér Róbert. Az ország legbátrabb és legbotrányosabb kritikusa már Berki Krisztiánnak és Majkának is nekiment, de Vasvári Vivien, Lakatos Márk, Csobot Adél, illetve többek között Tóth Gabi is megkapták tőle a magukét – most pedig ByeAlex az, akit csúnyán megalázott Puzsér.

„ByeAlex egy köznyilvános rejtély, akiről soha nem lehet tudni, melyik hazug médiaperszónájával rukkol elő.

Bár a miskolci bölcsész bőrében számos elkényeztetett popsztár elfér, mindegyikük üres, mindegyikük nárcisztikus, és mindegyikük az épp menő divat trendjeit hajhássza a könnyű siker reményében. Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor trashpop-előadóként senkise név alatt vidéki diszkóhaknikra és falunapokra hajt, vagy amikor beszédes nevű kísérőzenekara, a Sleppélén alterrock-fenegyereket alakít a Budapest Park színpadán? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor szégyentelenül celebkedik, vagy amikor a hipszter filozófust adja elő? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor jakuzává varratja magát, vagy amikor rózsaszín felsőben ábrándozó, naiv tinédzsernek mutatkozik? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor a hisztérikus dívát szállítja le az RTL képernyőjére, vagy amikor férfinak látszani igyekszik? [...] Figyelemre méltó, hogy ez a tartalmatlan alak, aki ha belép a szobába, eggyel kevesebben lesznek bent, ma popsztár lehet. És épp azért lehet popsztár, mert annyira együgyű, annyira konzisztenciátlan, annyira senkise, hogy bárki által fogyasztható, és bárki által formálható – s minderről annyira nincs fogalma, hogy nyilvánosan el is henceg vele. Nem is olyan rég a művészek még alakították a világot, ByeAlexet ezzel szemben a pláza kultúrája és a fogyasztás komfortja alakítja olyan szervetlenné, hogy az RTL a következő nemzedékek ízlésének és értékrendjének lebontását biztos kézzel rábízhassa”

– írta Puzsér Róbert a cikkében.

ByeAlexről nemrég a Sznobjektív egyik adásában is szó volt, ahol őt választották meg Puzsérék a 7. legmérgezőbb magyar popsztárnak, szóval ezek alapján úgy tűnik, hogy a kritikus azóta se kedvelte meg a ByeAlex és a Slepp frontemberét – sőt, minden jel arra utal, hogy egyre inkább kipécézte őt magának, szóval van rá esély, hogy folytatódni fog ez a balhé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás