promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex „nagyképű, bunkó és meleg”? – Most őszintén reagált a támadásokra!
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex folyamatosan kapja a támadásokat, ugyanis egyesek szerint „nagyképű, bunkó és meleg”, de most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, miért gondolhatják ezt róla az emberek.

Már a „Kedvesem” című gigasláger miatt is rengetegen beszóltak annak idején ByeAlexnek, a helyzet pedig úgy tűnik, hogy azóta csak durvább lett. Manapság bármit csinál az énekes, szinte azonnal gusztustalan kommentekkel bombázzák őt, hiszen volt, hogy az öltözéke és a stílusa miatt cikizték elég keményen, de előfordult olyan is, hogy a nemi identitását firtatták – most ezzel kapcsolatban árulta el véleményét ByeAlex.

„Vannak, akik azzal akarnak megbántani, hogy azt mondják rólam, nagyképű, bunkó és meleg vagyok. Szerintem az elsőt a határozottsággal keverik össze, mert például az X-Faktorban én vagyok a megmondó. A bunkót azzal, hogy mindig megmondom az igazat, még akkor is, ha az nem tetszik másoknak, és nem érdekel, ki sértődik meg. Nem csomagolom be a mondanivalómat. Én így szocializálódtam, ezt hoztam otthonról, apám is nyers ember volt, viszont így a dicséret is tízszer többet ér. Utólag azt már tudom, mondjuk lányok esetében lehettem volna kettővel finomabb. Bennük mélyebb sebeket hagytak a mondataim, de szinte minden esetben volt alkalmam bocsánatot kérni, és kaptam is. A harmadik pedig... Hát nem vagyok az!”

– mondta a Blikknek.

A ByeAlex és a Slepp frontembere arról is beszélt, hogy hol látja magát 10 év múlva, a válasza pedig sokakat meg fog lepni, a rajongók pedig könnyen lehet, hogy nagyon szomorúak lesznek, ugyanis minden jel arra utal, hogy ByeAlex hamarosan búcsúzik a színpadtól:

„Szerintem már nem leszek színpadon, abban maximum 3–5 év van még és pár nagy durranás. Később producerként dolgozom majd. Szeretnék írni, már dolgozom egy regényen, és tervezem, hogy nyitok egy vendéglátóhelyet vidéken.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás