promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert földbe döngölte a „heteró csávók húsára kiéhezett” Lakatos Márkot
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert újabb áldozatot szedett, ugyanis most Lakatos Márkot alázta meg olyan szinten, hogy csak úgy füstölt.

Azt már talán mindenki tudja, hogy Puzsér Róbert egyáltalán nem fél megosztani az általában fájdalmasan őszinte véleményét a világgal, hiszen az utóbbi időben elég nagy port kavart, mikor nekiment Majkának, Berki Krisztiánnak illetve többek között Vasvári Viviennek is – ráadásul utóbbi kettő még be is perelte emiatt.

Puzsér Róbertnél most Lakatos Márk húzta ki a gyufát, ugyanis a kritikus „heteró csávók húsára kiéhezett meleg nagymacska”-ként jellemezte az ország egyik leghíresebb stylistját, miután állítólag kiderült, hogy kifejezetten a heteroszexuális férfiakat szereti meghódítani.

„Lakatos Márk azt állítja, hogy ő egy olyan szexuális jelenség, akinek a közelében a nemi hajlamok megsemmisülnek: egy meleg mágnes, amely minden iránytűt eltérít. A heteroszexualitásról azt állítja, hogy az csak addig tart, míg meg nem jön Lakatos Márk vagy egy hozzá hasonlóan vonzó férfi – hisz ebből bizonyára akad még néhány a melegbárok mélyén –, és a tesztoszteron erejével ki nem szakítja az egyszeri csávót a maga heteroszexuális identitásából és gyakorlatából. Lakatos Márk azt állítja, hogy a heteroszexualitás igenis gyógyítható, és ő maga rá az orvosság”

– írta cikkében Puzsér Róbert.

A véleményvezér csak ezek után keményített be igazán, ugyanis az írásából kiderült, hogy egyáltalán nem tetszik neki, ahogy az információi szerint Lakatos Márk bánik a partnereivel, hiszen egyenesen „lelketlen”-nek nevezte őt emiatt:

„Lakatos Márk még annyival sem tiszteli meg egykori szexuális partnereit, hogy biszexuálisoknak nevezze őket, hisz egy mindenevő férfi trófeája nyilván nem olyan értékes, mint egy heterszexuális férfié – ami köztudottan minden meleg férfi álma. Mennyire beteges már az a szexualitás, amelyet az indít be, hogy széttépi a partner életét?! Lakatos pedig saját bevallása szerint nem pusztán Casanova a meleg négyzeten, hanem lelketlen sorozatelkövető, aki egyáltalán nem folytat »utógondozást« – partnerei iránt semmilyen érzelmi kötelességet nem ismer. Jön, lát, győz, és megy.”

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás