promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sajnálom őt” – Puzsér Róbert megint könyörtelenül nekiment Vasvári Viviennek
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert továbbra sem hagyja abba, és megint rendesen beszólt a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárjának, Vasvári Viviennek.

Nagyon nehezen tudnánk olyan ismert magyar embert mondani, akivel eddig még nem volt valamilyen módon összetűzése Puzsér Róbertnek. A kritikus sosem fél kendőzetlenül, kőkeményen közölni a véleményét, ezért például a „két luxussal hergelő trashceleb”, Berki Krisztián és Vasvári Vivien is beperelték őt. Mindkét híresség amúgy egy Szilágyi Roland nevű ügyvédet fogadott fel, akit nemrég őrizetbe vettek, és természetesen Puzsér Róbertnek is volt ehhez egy-két szava, miközben megalázta az egykori luxusfeleséget.

„Úgy gondolom, kifejezetten hasznos az ilyen perekben nyilvánosan demonstrálni, hogy nem szabad félni, nem szabad engedni a terrornak, mert a vélemény szabadsága igenis nagyobb érték, mint a Berki Krisztiánok és Vasvári Vivienek önérzetes nárcizmusa. Remélem, a luxusasszony végre észreveszi magát, mert bár soha nem fogja elhinni, én sajnálom őt, és nem értem, miért teszi ezt magával. Sajnálom őt, mert Szilágyi Roland gátlástalanul kihasználja, amikor hiúságát és bosszúvágyát feltüzelve egy olyan perbe rángatja bele, amelyet ha előbb nem, Strasbourgban biztosan elveszít. Sajnálom őt, mert úgy vélem, hogy a luxuséletét megtorlás helyett nem ártana inkább önvizsgálattal töltenie”

– írta Puzsér Róbert a cikkében.

A folyton balhézó híresség azt is megosztotta a közönséggel, hogy kicsit sem mardossa őt az önvád, ráadásul egyáltalán nem esik nehezére ezeknél az ügyeknél, hogy a „jó oldalon” érezze magát – főleg, ha „mocskos gengszterek” ellen kell hadakoznia.

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás