promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert csúnyán kiosztotta Csobot Adélt – Vigyázat, kíméletlen mondatok következnek!
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert kegyetlen kritikát fogalmazott meg az X-Faktorról, az RTL Klubról és Csobot Adélról is.

Magyarország egyik legolvasottabb kritikusa, Puzsér Róbert durván beszólt Csobot Adélnak az egyik legújabb írásában, amely a Hírklikken jelent meg. Puzsér a cikkben az RTL Klub mentorkeresési gyakorlatával és az X-Faktorral is foglalkozott. 

Puzsér Róbert szonárja ismét pásztázta a magyar celebtengert, észrevett valamit, és azonnal le is csapott. Korábban már szinte az egész hazai celebvilágról emondta a véleményét, Majka és Berki egy közös posztot kapott tőle, Lakatos Márk már egyedül érdemelt egy szép nagy írást, miközben Vasvári Viviennel már sokadszorra foglalkozott a kritikus.

Az Önkényes Mérvadóban pedig nemrégiben azt fejtegették Horváth Oszkárral és Csízi Ágival karöltve, hogy miért lehet sikeres a magyarok egyik kedvelt műsora, az Exatlon Hungary, és hát megdöbbentő végkövetkeztetésre jutottak:

Puzsér Róbert most az RTL Klub egyik sikerműsorát elemezte ki, a kritika középpontjába Csobot Adél került, de ByeAlex is kapott egy odaszólást:

"Csobot Adél azonban annyit haknizott a csodálatos, meseszerű életével meg a párkapcsolati ügyeivel, annyira megbízhatóan szállítja napról napra a legforróbb hálószobatitkokat és a nyílt színi évődést az élettársával, hogy az RTL döntéshozói úgy határoztak, hogy amíg nem találnak egy ütemesen táncoló és vezényszóra vihogó majmot, addig a megfelelő mentor igenis: Csobot Adél.

Az igazán izgalmas kérdés most már az, hogy a két nárcisztikus celebhisztérika közül ByeAlex vagy Csobot Adél okoz-e majd több kínos pillanatot. Esetleg nárcizmusuk és hisztériáik összeadódnak majd valami nárcisztikusabbá és hisztérikusabbá? Hamarosan kiderül."

A teljes vélemény a Hírklikken olvasható el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás