promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert kegyetlenül beleállt Nagy Feróba - durván megalázta a nemzet csótányát
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert máris megtalálta a következő áldozatát, akin alaposan megköszörülhette a nyelvét.

Nagy Feró nemrég egy rendhagyó show keretében nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M Daddy cool című slágerét.

„Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem b.zik? Ki mondja, hogy b.zik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok” 

– vezette fel a zenész a furcsa produkciót, ami óriási visszhangot váltott ki.

Az ország éles nyelvű kritikusa, Puzsér Róbert, miután alaposan megalázta Hosszú Katinkát a szókimondó véleményével, kapva kapott az alkalmon, hogy beleálljon a nemzet csótányába. Puzsér szavait változtatás nélkül közöljük.

„Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak. Egy pillanatra aztán maga is kiesett a szerepéből, amikor „a családok mosolygós, gondolkodtató, érték- és élménygazdag szórakoztatására” szolgáló eseményen megmarkolászta a péniszét, és felajánlotta azt a női ruhás csávóknak. Bizonyára tökös, homofób gesztusnak szánta ezt, de inkább tűnt kétségbeesett kapuzárási pániknak.

Nagy kár, hogy amikor Feró a Hősök terén Csurka István felszopójakent parádézott, még nem voltak a maihoz fogható anyagi lehetőségei. Ha már akkor ilyen jól szaladt volna a szekér, bizonyára belefért volna, hogy a színpadra hívjon három kaftános zsidót, és közölje velük, hogy „legfeljebb a brémet kaphatjátok meg, de az országomat visszaadjátok”.

Sajátos, hogy Nagy Feró évtizedeken át nevezte magát a nemzet csótányának, holott amikor azt gajdolta, hogy „gyere, kislány, gyere, a diszkó klubban szól már a zene”, még nem is állhatott volna messzebb attól, hogy egy nemzet csótánya legyen – mára azonban, hogy Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt. Úgy tűnik, a név mégiscsak közelez”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás