promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbertet teljesen kiakasztotta a Házasodna a gazda – Keményen nekiment az RTL Klubnak
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nagyon felháborodott az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának egy bizonyos jelenetén.

Nemrég elkezdődött a Házasodna a gazda című társkereső reality új évada az RTL Klubon, és már az első részekben is akadt pár emlékezetes, kifejezetten botrányos pillanat, hiszen az egyik lány a forró flörtölés után a kocsiban kényeztette szájával Gergő gazdát. Rengetegen kiakadtak ezen, hiszen legutóbb a Való Világ 10-ben volt ehhez hasonló szexuális tartalom – így nem meglepő, hogy az ország legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert sem tudott szó nélkül elmenni az eset mellett.

„Előbb-utóbb minden kereskedelmi tévéműsorból törvényszerűen Való Világ lesz. A tendencia egyértelmű. Az egyre gyengébb nézettséget produkáló Házasodna a gazda című ócskaság hazug parasztromantikáját a fentiek szellemében sikerült egy igazán ízléses fordulattal feldobni: a női szereplők egyike a személyes találkozás néhányadik órájában lesz*pta az egyik gazdát, méghozzá a lehető legigénytelenebb módon, egy út szélén álló autóban.

A főműsoridős sz*patás megegyezik azzal a gesztussal, amellyel a tévécsatorna producerei az X-Faktor mentorszékébe ültetik a minimális énekesi karrierrel sem rendelkező, viszont kétségtelenül csinos és szégyentelen Csobot Adélt. Így érvényesülhet egy nő a huszonegyedik századi Magyarország legnyugatosabb tévécsatornájának képernyőjén.

Nincs semmi bajom az orális szexszel, akár az első csók után pár perccel is simán belefér – amikor azonban ezt egy tévéműsor szereplője kamerák kereszttüzében, producerek instrukciója nyomán teszi, az valami szörnyű hitványságot jelez. Amint elmarad a tervezett nézettség, az RTL döntéshozóinak egyetlen ötlete marad: sz*pjon a csaj!  A műsort gyártó producerek egy népszerűséget és könnyű életet remélő lányt felfoghatatlan mértékű nyilvánosság előtt egy életre stigmatizálnak, hogy a sales-osztályuk jobban tudjon reklámidőt értékesíteni.

Legutóbb, amikor az RTL jóvoltából fél Magyarország egy fiatal nő párkapcsolati betörését nézte végig, a tévéseknek volt pofájuk azt hazudni, hogy ők nem pusztán szórakoztatni óhajtanak, hanem fontos társadalmi problémákra akarják felhívni a figyelmet. Gondolom, most is ez történik. Ezúttal mire hívják fel a nagyérdemű közönség figyelmét? Arra, hogy az általuk befogott szereplők a remélt hírnévért bármire hajlandóak?”

– írta cikkében Puzsér Róbert.

Ezek után arra is kitért röviden, hogy egyáltalán nem látja a feminista szervezetek tiltakozását a Házasodna a gazda ominózus jelenetével kapcsolatban – pedig az írása alapján ez egy igazán degradáló, mocskos pillanata volt a magyar televíziózásnak.

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás