promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Vezetés közben kényeztette Gergő gazdát az egyik kiszemeltje – videó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghökkentő jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik csütörtökön nézték a Házasodna a gazda legújabb epizódját. Az RTL Klub társkeresőjében olyan dolog történt, hogy mi is csak keressük a szavakat.

Bevállalósak a lányok az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorában. Zoli után Gergő gazda is belevetette magát a randizásba. A társkereső csütörtöki adásában annak lehettünk szemtanúi, hogy Bogi és Gergő próbálják közelebbről is megismerni egymást. Már-már túl közelről is.

Alig néhány kilométernyi kocsikázás után Bogi már Gergő nyakát csókolgatta, majd a keze lejjebb is elkalandozott. Ekkor a lány elmondta, hogy kap kisebb-nagyobb jeleket a fiútól, így már kezdi elhinni.

Gergő gazda sem volt szemérmes és megkérdezte, melyik volt eddig a legnagyobb jel Boginak, mire ismételten a gazda nadrágja körül kezdett matatni, végül ezt suttogta:

„Nem látszódik meg, ne aggódjál! Nem fog látszódni!”

– végül a lány eltűnt a kamerák elől.

Gergő gazdának nemcsak a szórakozásból, hanem nehéz döntésekből is kijutott, ki kellett választania kiket küld haza, kik azok, akiket már nem szeretne jobban megismerni. Végül Bogira – na nem a kocsiban akciózó lányra – és Vivire esett a választása.

Bogi szerint az lehetett a baj, hogy nem találták meg a gazdával a közös hangot.

Vivi természetesen csalódott volt, hogy Gergő haza küldte, de mint mondta, nagyon örül, hogy részt vehetett a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás