promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Csúnyán pofára ejtette az egyik lányt Zoli gazda
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három randin van túl Zoli gazda, de eddig nem remekelt a romantikus pillanatokban. Ezúttal pedig Tinát úgy megbántotta, hogy a lány zokogásban tört ki.

Úgy tűnik Zoli gazda nem tud dönteni a lányok között, ugyanis Nádai Anikó hiába kérte, hogy küldjön haza egy lányt, Zoli gazda időt kért. Az RTL Klub társkeresőjében így továbbra is négy jelölt küzd a gazda szívéért.

Zoli újabb randevún van túl, de most már sorozatosan úgy tűnik, hogy a romantikus pillanatok nem az ő terepe. Ezúttal Tinát vitte el, aki megadta a módját és jól ki is csípte magát. A randin mindaddig nem is volt probléma, míg Tina a kezébe nem vette az irányítást és megcsókolta Zolit. A gazda azonban nem úgy reagált, mint ahogy azt sokan vártuk volna. Nem, hogy nem viszonozta a gyengédséget, de el is tolta magától a lányt.

Tina nem nagyon tudta véka alá rejteni mennyire rosszul esett neki a visszautasítás, visszaérve a tanyára, ahogy az a filmes jelenetekben van, a fürdőben jól kisírta magát.

A többi lány természetesen rögtön levágta, hogy Tinával valami nem stimmel, hiszen könnyes volt a szeme, így egyből faggatni kezdték, hogy mi történt a randin.

Zoli gazda szerint a randijuk jól sikerült, és nem tagadja, hogy lehet Tina kicsit manipulálni akarja, de mint mondta, neki ezzel nincs baja.

A lányok között egyre komolyabb feszültség van és ezt nem is  nagyon leplezik. Jázmin ebben élen jár, nem titkolja, hogy eléggé bántja a csőrét Tina. A randi előtt az öltözködésére is ércelődő megjegyzést tett, majd mikor Tina ugyan nem részletesen, de mesélt a találkozóról, leleplező felvételt készített, hogy megmutassa Zoli gazdának Tina valódi arcát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás