promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: felajzott megjegyzéssel udvarol Zoli gazda, Pista gazda pedig kiszórta kiszemeltjeinek többségét
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincsenek könnyű helyzetben a Házasodna a gazda szerelmet kereső játékosai. A legutóbbi részben pedig Pista gazdának olyan nehéz döntést kellett meghoznia, hogy alig tudott megszólalni.

Komoly döntést kellett hoznia Pista gazdának, a Házasodna a gazda legutóbbi epizódjában. A szerelmet kereső István megnevezte azt a négy hölgyet, akiket közelebbről is meg szeretne ismerni.

Pista gazda a döntés előtt elmondta, hogy nagyon jól elbeszélgetett valamennyi hölggyel, most mégis beléfagyott a szó. Ezt követően megnevezete azt a négy szerencsést, akik maradhatnak a tanyán, a többieknek megköszönte, hogy eljöttek a „világ végére”, és elmondta, hogy bármikor szívesen látja őket.

Hogy miért pont ezt a négy versenyzőt választotta, azt nem árulta el.

Zoli gazda sem tétlenkedett, randira vitte Jázmint. Ám akárcsak a múltkori randija, ez sem sikeredett túl romantikusra, lángost ettek a kocsiban, majd szürreális beszélgetésbe kezdtek.

Jázmin megkérdezte, hogy leveheti-e a cipőjét, mire Zoli gazda kissé felajzva azt mondta, hogy

"Mást is levehetsz…"

Ezt követően megdicsérte Jázmin lábát. Természetesen Jázmin partner volt a flörtölésben. Kifejtette, hogy

neki tetszik ha valakinek jó az orra és bizony Zoli gazdának véleménye szerint szép orra van, legalábbis profilból nézve.

Az orr-téma annyira bejött nekik, hogy utána Jázminét is gorcső alá vették. Jázmin szerint az övé ronda, Zoli gazda viszont úgy gondolja, hogy „jó helyen van” az a testrész.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás