promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Új szintre emelték a ganajozást Gergő gazda kiszemeltjei
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi módszerrel és kreativitással ganajozták ki az istállót Gergő gazda kiszemeltjei. 3 perc tömény szórakozás.

Míg Gergő gazda romantikus pillanatokat töltött együtt egy randi keretében Eleonórával, addig a többi lányra kemény pillanatok vártak.

Nem más feladatot kaptak a tanyán, mint hogy kiganajozzák az istállót. A feladatot pedig olyan kreativitással hajtották végre, amit szerintem még senki sem látott.

Normál esetben a ganéj a talicskába kerül, onnan a rámpa segítségével felkerül a platóra. Na de nem ebben az esetben. A lányok valamiért úgy gondolták, hogy a megpakolt talicskát felemelik és kiborítják. Ez egy ideig működött is, majd megvilágosodtak és rájöttek, hogy mire is való a széles deszka a plató előtt.

Persze ez sem ment olajozottan.

Először Vivien vesztét okozta, aki nem figyelt, végül a ganéj közepén találta magát. Majd nem tolni, hanem húzni akarták a talicskát, így azzal együtt borultak le a rámpáról. De ha a ganéjjal megrakodott talicska valamilyen csoda folytán minden gond nélkül feljutott a platóra, a lányok akkor sem tudták uralni a helyzetet, estek-keltek.

Ha lemaradtál róla, érdemes ezt a 3 és fél percet rászánni. Sosem felejted el azt, amit látni fogsz.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás