promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert durván kiakadt, elege lett a támadásokból: „Mindenkit beperelek”
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen nekimentek Puzsér Róbertnek a Sznobjektív legutóbbi adása miatt, de ő most megelégelte a gusztustalan beszólásokat, és mindenkit helyre tett.

Puzsér Róbert az utóbbi években szinte már az összes magyar celebbel összebalhézott a róluk kialakult, félelmet nem ismerő, fájdalmasan őszinte véleménye miatt – nemrég még Sebestyén Balázs is megkapta tőle a magáét.

Most viszont úgy tűnik, hogy a kritikus sokak szerint túl messzire ment, mikor a Sznobjektív című műsorában a tíz legbűzlőbb magyar ügy egyikének nevezte, hogy a Legyen Ön is milliomos!-ból ismert Vágó István úgy csinált annak idején a műsorban, mintha az összes kérdésre fejből tudná a választ (ami akár még igaz is lehet).

Többen is úgy gondolták, hogy a Szobjektívben elhangzott többi ügy ennél jóval durvább és komolyabb, így egyáltalán nem értették, hogyan került rá a listára Vágó István, ezért nagyon kemény beszólásokkal illették Puzsért, aki most reagált a támadásokra.

„Gondoltam, megengedek magamnak egy kis önreflexív tréfát, és a Sznobjektív című műsorban a legbűzlőbb magyar ügyek közt elhelyeztem Vágó István kvízszélhámoskodását. Nem ment át. El nem tudtam képzelni, hogy Vágó Istvánon meg a nyugdíjas szektáján kívül bárki komolyan veszi majd, hogy a kvízprofesszor hazudozása szerintem egy bűzlőbb ügy, mint a Fenyő-gyilkosság – csakhogy sok felhasználó a saját felületeimen is a Vágó Istvánra való beteges rácsavarodásom jelét olvasta ki ebből a viccnek szánt gesztusból.

Mindenkit megnyugtatok: rendesen szedem a gyógyszereimet, a szemernyi megmaradt józan eszemért pedig hősies harcot vívunk a terapeutámmal. Nem adom fel: [...] én is lehetek neurotikusból ép ember. Jó példából érdemes tanulni, úgyhogy mindenkit beperelek, aki betegséggel gyanúsít, Vágó Istvánnak pedig írásba adom, hogy bár a televíziós tevékenysége kártékony volt, de ezzel még a hazai médiabűnözők százas listájára se férne fel protekció nélkül”

– írta Puzsér Róbert.

Ezek alapján komoly megtorlásra számíthatnak azok, akik gusztustalan beszólásokkal illették Puzsért, de legalább ennek hatására végül sikerült tiszta vizet önteni a pohárba, és nincs több félreértés.

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás