Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert akkora ”pofont” adott Berki Krisztiánnak, hogy Magyarország egész területén hallották a csattanást

Puzsér Róbert akkora ”pofont” adott Berki Krisztiánnak, hogy Magyarország egész területén hallották a csattanást

Színes

Puzsér Róbert akkora ”pofont” adott Berki Krisztiánnak, hogy Magyarország egész területén hallották a csattanást

Színes

Helmeczi Benjamin 12:22

Az egész ország arra várt, hogy Puzsér Róbert mikor fogja porig alázni Berki Krisztiánt, és ez most végre megtörtént.

Berki Krisztián az ország egyik, ha nem a legmegosztóbb híressége, aki folyamatosan kiakasztja az embereket valamivel. Legutóbb gyermeke születésének élőben való közvetítésével húzta ki a gyufát, amit ráadásul pénzzé tett.

Puzsér Róbert, kis hazánk legnagyobb megmondóembere, eddig bírta ki, hogy ne álljon bele páros lábbal Berki Krisztián arcába.

„Elkeserítő az a cinkosság, amellyel a teljes hazai média a Berki-jelenséghez asszisztál. Berki Krisztián minden létező módon megbukott, s csak egyre lejjebb és lejjebb küzdi magát: már nincs tévéműsora, már Hajdú Péter is csak vegyvédelmi kesztyűben nyúl hozzá, egész lénye bűzlik a hazugságtól, és nagyjából annyit tesz hozzá a nyilvánossághoz, mint Alekosz vagy Aurelio, feltéve, hogy épp nem büntetőfékezéssel terrorizálja a tömegközlekedést – és mégsem bír eltűnni a magyarok szeme elől”

- kezdte az írásában Puzsér, aki szerint Berki Krisztián egy megrögzött hazudozó, aki irritáló magatartásával bomlasztja a társadalmat.

Az ítész szerint Berki helye a büntetőtörvényszék előtt, és nem az újságok címlapjain lenne.

„Berki Krisztián egy nyomorúságos mementó, akinek az az irritációs funkciója, hogy a hétköznapi embereket az elhibázott rendszerváltásra emlékeztesse: Berki Krisztián az, akinek nem lett volna szabad ezzel az országgal megtörténnie – a kopasz, aranyfukszos „vállalkozó”, aki az órájának a márkájával meg az autójának a méretével követel magának tiszteletet, aki a közutakat versenypályának tekinti, és aki a Magyarországon uralkodó nemzeti együttműködés rendszerének legutolsó védelmi vonalát képezi barátja és mentora, a Dózsa György úti emberölő M. Richárd oldalán. Berki Krisztián egy szimbólum – jelképe annak, hogy a tömegmédia a huszonegyedik században már nem szórakoztatni, hanem megbotránkoztatni akar, jelképe annak, hogy a médiaelit mára szellemét, erkölcseit és életmódját tekintve oly mértékben elszakadt a társadalomtól, hogy viszonya ahhoz nem több, mint egy Berki Krisztián-alakú, felizzított végű pálca, mellyel kedve szerint bökdösheti, miközben élvezettel szemléli, hogy az öntudatlan tömeg ezért nem is őt, hanem az égési sebeket okozó pálcát hibáztatja. S mert ez nem elég, számos alkalommal kiderült, hogy Berki még csak nem is az, amire a kommunikációs elit használja őt: nem vagyonos ember, luxusautói kölcsönzőből valók, kellék gyanánt használt aranyrúdja fóliába csomagolt hungarocell – Berki Krisztián nem több, mint egy magát milliárdos vállalkozónak hazudó, proteinnel feltöltött proli”

Ezek után Puzsér még Járai Mátéba is belerúgott, miután a színészből lett TV-s celeb Istenes Bence YouTube-műsorában beszélt arról, hogy Berki mennyit kaszált kislánya világra jövetelén.

„Vajon honnan veszi azt Járai Máté, hogy a hungarocell aranytömbökkel pózoló Berki Krisztián által közölt bármelyik adat valós? Jelzem, hogy Berki Krisztián Facebook-oldalán a felhasználók a feleségének szülését reklámozó posztot 4400 tetszéssel és 48 megosztással illették – ez alapján a nyilvános szülés ismeretlen streamingoldalon zajló közvetítése legfeljebb pár ezer elérést kaphatott, amely felhasználóknak a töredéke lehetett a szülőszoba-reality előfizetője. Az Instagram tanúsága szerint Berki Krisztián eltüntette a lájkokat, amelyekből a tartalom népszerűségére következtetni lehet, de Mark Zuckerberg két közösségi felületén ez a két adat csak elvétve válik el – ez alapján legfeljebb pár száz ember fizethetett Berki Mazsi szülésének kétes élményéért. Beszédes, hogy Berki Krisztián nem előfizetőkről beszél, amikor hamis adatokkal próbálja elhitetni, hogy akkora rajongótábora van, amilyenről még Kasza Tibor sem álmodozhat, hanem mindig és következetesen egyedi látogatókat emleget – vagyis olyan felhasználókat, akik az oldalára eljutottak.

Csakhogy Járai Máté szavai valami másra is rávilágítanak: érthetővé válik belőlük az a médiaélmény, amelyet Berki Krisztián szállít. Járai Máté házassága intimitásának kiárusításával, szégyentelen celebkedésével, nyilvános éhezésével és intrikus székletkeverésével szolgálja meg nap mint nap azt a hírnevet, amelyet az RTL-től kap – de még ez a Járai Máté is érzékeli, hogy Berki Krisztiánhoz képest ő bizony egy morális példakép, aki bátran leszólhatja ezt az újszülött gyermekéből is pénzt sajtoló, lelkiismeretlen, gyúrós csődört. S bár semmi másban, ebben igaza van”

Borítókép: Blikk

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria