Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert iszonyatos erejű véleményt mondott Galla Miklós péniszes előadásáról

Puzsér Róbert iszonyatos erejű véleményt mondott Galla Miklós péniszes előadásáról

Színes

Puzsér Róbert iszonyatos erejű véleményt mondott Galla Miklós péniszes előadásáról

Színes

Promotions 12:12

A kritikus is elmondta a véleményét a Galla-ügy kapcsán.

Valószínűleg senki soha nem is sejtette, hogy a magyar abszurd humor koronázatlan (gyűrűzetlen) királyát, Galla Miklóst egy abszurd performansz miatt fogják kicsit megdádázni a nyilvánosság előtt. Korábban ugyanis úgy volt, hogy a humorista kaphatja meg a Karinthy-gyűrűt, az elismerést, amely az egyik legjelentősebb magyar díj, amit humorista e gyönyörű Pannon vidéken kaphat.

Utána viszont azt mondták Galláról, hogy méltatlan a díjra, merthogy 

"közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével”.

A bejelentés után nem sokkal az egyik legismertebb Karinthy-gyűrűs, Kőhalmi Zoltán azonnal nyílt levélben állt ki Galla Miklós mellett. Most pedig Puzsér Róbert írt sajátos hangvételű blogbejegyzést az esetről, amelyben nagyon erős állításokat fogalmaz meg.

Puzsér amúgy rendszeresen fogalmazza meg véleményét a Hírklikken, nemrégiben többek között Majkáról, Berkiről, Vasvári Vivienről (többször) is elmondta a véleményét.

A kritikus úgy fogalmazott a kipattant botrány apropóján:

"Végre valódi művészet. Végre valódi provokáció. Végre valódi botrány. Csodálatos, amit Galla Miklós ebben az újprüdériában, a szexuális ellenforradalomnak ebben a képmutató közegében előadni merészelt. Egyszerre mutatkozott önironikus szatírnak, alattomos perverznek meg egy diszlájkfóbiával, filléres mártíromsággal és fogyasztói konformizmussal szemben vádiratot intéző hősnek."

"Azoknak meg, akik amiatt őrjöngenek, mert Galla Miklós nemi szervének színpadi látványa megsértette a napi komfortjukat, színház helyett a plázát, Galla Miklós helyett Kovács Ákost, ízléstelen humor helyett pedig álkeresztény szemforgatást és feminista áldozati hisztériát ajánlok. Bőven van kínálat mindenkinek, hogy jól érezze magát."

A teljes vélemény a Hírklikken olvasható el.

Borítókép: Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)