promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert brutális vallomása, szerinte ez a nők legnagyobb ostobasága, amivel becsapják magukat - ezen meg fogsz lepődni

Puzsér Róbert brutális vallomása, szerinte ez a nők legnagyobb ostobasága, amivel becsapják magukat - ezen meg fogsz lepődni

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert új műsorában a női ostobaságokkal számolt le.

Puzsér Róbert nemrégiben beolvasott Majkának, Berki Krisztiánnak és Vasvári Viviennek is, de kijutott a kritikából Csobot Adélnak is, miközben Karikó Katalint elképesztő dinamizmussal védte meg a kritikus.

Az ATV műsorán pár hete újraindult a mennydörgő magyar kritikus régi magyar műsora, a 10-es toplistákat felvonultató Sznobjektív, amelyben Puzsér meghívott vendégei segítéségével egy adott témát jár körül, természetesen pontokba szedve véleményét.

Az elmúlt hetekben többek között Friderikusz Sándor és a leghitványabb magyar műsorok is terítéken voltak, utána pedig a 10 legpsuztítóbb magyar mítoszt tárgyalta ki vendégével, Vona Gáborral.

Az egyik legújabb adás pedig arra a címre hallgatott, hogy 

Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők .

Puzsér vendége a toplistás utazásban ezen alkalommal Szentesi Éva volt, és hát a beszélgetőtársak szerint a nők legnagyobb ostobasága, amivel hűlyitik magukat a "Keresem az igazit" megnevezésre hallgat.

Hogy mi előzte meg ezt? Mi volt az ezt megelőző 9 pont? Ezekről a videóban tájékozódhattok:

Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás