promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert már alig várta, hogy újra beszólhasson Berki Krisztiánnak
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Berki Krisztián és Berki Mazsi is elmondta a véleményét a buszos balesettel kapcsolatban. 

Berki Krisztián még 2018-ban úgynevezett büntetőfékezést hajtott végre egy busz előtt. Az ügyészség indítványt tett a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől való eltiltásra. A Blikk azt derítette ki, hogy Ilyen ügyben halmazati büntetésként akár 7 és fél év is kiszabható.

A celeb nyilatkozott a Borsnak, akinek az ügyvédje is úgy tudja, hogy az ügyet a nyomozóhatóság már egyszer lezárta. Mindenesetre Berki Krisztián megerősítette, hogy valóban ő róla van szó az ügyészségi indítványban, és kitért a baleset körülményeire is.

„Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodható számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek? A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém”

- mondta a lapnak Berki.

A celeb anno még azt nyilatkozta, hogy a helyi buszt megelőzve a 40-es táblánál lassítottak, és közben nézték a körülöttük zajló építkezéseket, mialatt a busz beléjük csapódott.

Berki Renáta, azaz Mazsi is a férje védelmére kelt Instagramon, aki beleadott mindent a bizonyításba.

Közben persze Puzsér Róbert már alig várta, hogy odaszúrhasson Berkinek: 

„A büntetőfékezés eleve visszataszító pénzesproli tempó, ha mondjuk egy BMW sofőrje adja elő egy Mercedesszel szemben – amikor azonban egy Bentley sofőrje próbálja így móresre tanítani a tömegközlekedést[!], az minden eddig ismert közúti hitványságnál alávalóbb”

- írta a kritikus a közösségi oldalán, akinek a teljes véleményét ide kattintva olvashatjátok el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás