Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert már alig várta, hogy újra beszólhasson Berki Krisztiánnak

Puzsér Róbert már alig várta, hogy újra beszólhasson Berki Krisztiánnak

Színes

Puzsér Róbert már alig várta, hogy újra beszólhasson Berki Krisztiánnak

Színes

BTP 18:58

Közben Berki Krisztián és Berki Mazsi is elmondta a véleményét a buszos balesettel kapcsolatban. 

Berki Krisztián még 2018-ban úgynevezett büntetőfékezést hajtott végre egy busz előtt. Az ügyészség indítványt tett a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől való eltiltásra. A Blikk azt derítette ki, hogy Ilyen ügyben halmazati büntetésként akár 7 és fél év is kiszabható.

A celeb nyilatkozott a Borsnak, akinek az ügyvédje is úgy tudja, hogy az ügyet a nyomozóhatóság már egyszer lezárta. Mindenesetre Berki Krisztián megerősítette, hogy valóban ő róla van szó az ügyészségi indítványban, és kitért a baleset körülményeire is.

„Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodható számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek? A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém”

- mondta a lapnak Berki.

A celeb anno még azt nyilatkozta, hogy a helyi buszt megelőzve a 40-es táblánál lassítottak, és közben nézték a körülöttük zajló építkezéseket, mialatt a busz beléjük csapódott.

Berki Renáta, azaz Mazsi is a férje védelmére kelt Instagramon, aki beleadott mindent a bizonyításba.

Közben persze Puzsér Róbert már alig várta, hogy odaszúrhasson Berkinek: 

„A büntetőfékezés eleve visszataszító pénzesproli tempó, ha mondjuk egy BMW sofőrje adja elő egy Mercedesszel szemben – amikor azonban egy Bentley sofőrje próbálja így móresre tanítani a tömegközlekedést[!], az minden eddig ismert közúti hitványságnál alávalóbb”

- írta a kritikus a közösségi oldalán, akinek a teljes véleményét ide kattintva olvashatjátok el.

Borítókép: LifeTV