Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert porig alázta Tóth Gabit, erre nincsenek szavak!

Puzsér Róbert porig alázta Tóth Gabit, erre nincsenek szavak!

Színes

Puzsér Róbert porig alázta Tóth Gabit, erre nincsenek szavak!

Színes

Promotions 13:33

Puzsér Róbert kőkemény véleményt fogalmazott meg Tóth Gabiról, ilyen durván talán még senkinek sem ment neki.

Nemrég az ATV Sznobjektív című műsorában Puzsér Róbert és vendége, Horváth Oszkár a 10 legmérgezőbb magyar popsztárról beszélgettek, és elég érdekes neveket említettek. Sokan meglepődtek a választásaikon, hiszen többek között Tóth Gabi is szerepel a listán, aki a negyedik helyet érdemelte ki náluk, és az is kiderült, hogy pontosan miért.

„Tóth Gabi két világ találkozásából született. A popzenei igénytelenség és a kereskedelmi tévés ízléstelenség összemosódásának, egymásba szervülésének az ikonikus alakja Tóth Gabi. [...] A harsány rikácsolás, az állandó drámázás, a kényszeres kötözködés, meg a filléres megmondások. Ez nem show-élmény, ez reality-élmény alapvetően. Ő ezt a reality-élményt gyártja. Ezt a közbotrány okozást a viselkedésével. Ez a díva viszketegsége a szereplésért. És a vörös szőnyeghez tartozó minimális méltóságnak is a nélkülözése. [...] Tóth Gabinak nem is lenne más dolga, mint a saját nővérére pillantania, hogy meglássa azt, amit minden percben elmulaszt”

– mondta Puzsér Róbert a műsorban.

Már megszokhattuk Puzsér nyers, húsba vágó őszinteségét, de Tóth Gabival kapcsolatban most kivételesen kemény kritikát fogalmazott meg, ami a visszajelzések alapján nem mindenki szerint jogos, bár bőven akadtak olyanok is, akik minden szavával egyet értettek az énekesnővel kapcsolatban. Az biztos, hogy a véleményvezérnek ismét sikerült nagy port kavarnia, és megint durván földbe döngölte a hazai hírességeket.

Borítókép: Puzsér Róbert / youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)