Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert „pusztító” kritikát fogalmazott meg Luxus Viviennel kapcsolatban

Puzsér Róbert „pusztító” kritikát fogalmazott meg Luxus Viviennel kapcsolatban

Színes

Puzsér Róbert „pusztító” kritikát fogalmazott meg Luxus Viviennel kapcsolatban

Színes

Promotions 16:16

A kritikus nem fogta vissza magát kritikájában.

Puzsér Róbert nem arról híres, hogy véka alá rejtené a véleményét, most Luxus Viviennek olvasott be legújabb posztjában. Legutóbb pedig Majkának és Berkinek pörkölt oda az egyik cikkében, erről IDE kattintva olvashattok bővebben.

A mennydörgő pennájú kritikus most a Viasat3-on futó reality műsor, a Feleségek luxuskivetelben egyik celebjét, Vasvári Vivient támadta be. A Hírklikken közölt kritikában Puzsér többek között arról is ír, hogy Vivien most bíróság elé rángatja őt korábbi megfogalmazásaiért.

A kritikus többek között azt is kifejti, hogy először mindig dühöt érez, ha beperlik őt, hiszen - mint mondja - a kritikáival a véleménynyilvánítás szabadságával él. Majd rövid időn belül azt gondolja, hogy ez a módszer mégiscsak egy jó kulturális vívmány, hiszen az emberek vélt sérelmeikért kulturált módon vehetnek elégtételt.

Puzsér Róbert a cikkben először szatirikus módon elnézést kér minden kijelentéséért, amit Luxus Vivienre tett, majd a kritikáját az alábbi sorokkal zárja:

"Luxus Vivien asszonyt mégis sajnálom, mert az az érzésem, hogy tényleg nem érti, mit tesz, mit képvisel és mit okoz a nyilvánosságban. Luxus Vivien asszony a tükörre haragszik, ahelyett hogy szembenéze azzal a kulturális szereppel, amelyet hordoz, és amely mellett én bocs, de nem mehetek el szó nélkül. Nem azért, mert bármi személyes problémám van a luxusasszonnyal, hanem azért, mert a tevékenysége a magyar társadalomra nézve pusztító."

A teljes kritika, Puzsér véleménye a Hírklikk oldalán olvasható el.

Borítókép: Puzsér offical