Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert porig alázta ByeAlexet – Erre nincsenek szavak!

Puzsér Róbert porig alázta ByeAlexet – Erre nincsenek szavak!

Színes

Puzsér Róbert porig alázta ByeAlexet – Erre nincsenek szavak!

Színes

Promotions 12:52

Tovább folytatódik Puzsér Róbert és ByeAlex „csatája”, hiszen a kritikus ismételten nagyon nekiment az énekesnek, és elég durva jelzőkkel illette őt.

Puzsér Róbert szinte már az összes hazai celebbel összebalhézott az utóbbi években, de van pár olyan sztár, akiket kifejezetten keményen szokott a földbe tiporni, és ByeAlex is ilyen. A kritikus pár hete kegyetlenül erős véleményt fogalmazott meg az énekessel kapcsolatban, ez pedig elég nagy port kavart – de itt még nincs vége a történetnek, ugyanis Puzsér Róbert megint elővette a ByeAlex és a Slepp frontemberét, miután az visszaszólt neki.

„Saját bőrömön tapasztaltam meg azt, amit most megosztok a nyilvánossággal: senkinek ne jusson eszébe ByeAlexszel ujjat húzni, mert aki megkísérli, az egy viperanyelvű, sakáljellemű és kaktuszintelligenciájú kommentelő ketrecharcossal találja szembe magát.

A popikon példás kegyetlenséggel szégyenített meg, amiért volt pofám afelett értetlenkedni, hogy egy felnőtt ember miért nyilatkozik úgy felhasználók százezrei előtt, hogy a számára ideális nő egy érte rajongó cseléd, aki ne vicceskedjen, hanem rajta nevessen. Nekem speciel még imponálnak is a macsó dumák, ByeAlex azonban mindezt úgy adta elő, mint egy enyhén retardált ötödikes srác az általános iskola vécéjében élete első slukk cigarattája után. Ganxsta Zolee tálalásában ugyanez valahogy maszkulinabb és szórakoztatóbb volt – igaz, hogy ő nem erőlködött ennyit a hímsovinizmusán, továbbá nem írt dalt arról, hogy a nőjét hét kontinens öleli át, szelek borzolják a haját, felhők között táncol a délibábbal, a rozmaringból font hintóját meg tücskök húzzák-vonják.

Kiderült, milyen csúnyán alábecsültem az RTL Klub csillagát, aki a kritikámra adott lehengerlő válaszával méltó módon kioktatott: »Robi! Már megint nagyon ügyesen írtál! Tehetséges kis mókus vagy te, örömmel olvaslak, bár forgatási szünetben kicsit hosszú így egyben! Kérdés: mikor csinálsz már te is végre valamit, amit lehet kritizálni, te morcos, szakállas kisfiú?«

Íme a filozófus-popsztár, a Friedrich Nietzsche szövegein pallérozódott macsó. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ennyire sikeres ember a forgatási szünetben időt szakított a valóban hosszú írásomra, és így elismerte a tehetségemet. Úgy döntöttem, megfogadom az intelmét, és végre alkotok valamit: talán írok egy könyvet, gyártok egy tévéműsort, tartok egy előadást, vagy belevágok a YouTube-videózásba – nehogy már mindig csak kritizáljak, és soha ne hozzak létre semmit! Köszönöm a bölcs iránymutatást! Hiszem, hogy ha eléggé kitartóan dolgozom, egy nap belőlem is ByeAlexhez foghatóan üres, fennhéjázó és nárcisztikus díva válik majd”

– írta Puzsér Róbert a cikkében.

Úgy látszik, hogy Puzsér Róbert nagyon magára vette ByeAlex reakcióját, hiszen egy egész cikket szentelt annak, hogy helyre tegye őt, és brutálisan beszólogasson neki – szóval ezek alapján nem fog egyhamar megoldódni a probléma, így könnyen lehet, hogy hamarosan folytatódik a balhéjuk.

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert teljes bejegyzését:

Borítókép: Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)