promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone csúcsbombázó lánya olyan forró képeket osztott meg magáról, amelytől garantáltan felforrósodik a nappalid - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legenda lányát Instagram-on is bekövethetitek.

Sylvester Stallone, a Rocky- és a Rambo-filmek sztárjának van egy gyönyörű lánya, Sophia Stallone, aki a közösségi oldalain többször is posztol magáról képeket. A 25 éves lány karácsony előtt is megörvendeztette a rajongóit egy-két elképesztő fotóval.

Sophia Sylvester Stallone legidősebb lánya, aki modellkedik is. Sophia az évek alatt több nagyobb márka reklámkampányaiban is szerepelt, így többek között a Samantha Vega és a Dolce & Gabbana arceként is feltűnt a képernyőkön.

Sophiát az Egyesült Államokban a tévében is meg lehetett találni, ugyanis rendszeres visszatérő vendége a legnagyobb esti showműsoroknak. Korábban még zsűriként is részt vett a Project Runaway című divat-realityben.

A lány később, többek között Kyle Jenner hatására úgy döntött, hogy divatinfluenszer lesz, ezért pedig nemcsak közöségi oldalain jelentkezik többször ajánlásokkal és tanácsokkal, hanem saját oldalán is rendszeresen közzétesz blogposztokat.

Karácsony előtt bikinis képpel is meglepte a rajongókat:

Nemrégiben pedig egy rövidnadrágos képpel jelentkezett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás