promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került az Omega frontembere – lehet, hogy nagy a baj?
Borítókép:  Mohai Balázs/MTI/MTVA
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy a valószínűsége, hogy Kóbor János elkapta a koronavírust.

A Blikk számolt be róla, hogy kórházba került az Omega zenekar énekese, Kóbor János. Benkő László fia, Benkő Balázs erősítette meg a lapnak, hogy Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnek kedden egy televíziós felvételen kellett volna részt vennie, de nagyon nem érezte jól magát.

Egy, a családhoz közel álló barát mondta el, hogy Kóbor János felesége, Zsóka nem kockáztatott, és kórházban vitte a férjét. A zenésztársak is aggódnak a 78 éves énekesért, aki körül nagy  atitkolózás.

Annyi biztos, hogy Kóbor semmiféleképpen sem akarta beoltatni magát a koronavírus ellen.

„Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom. Szerintem az, hogy oltáshoz lesz kötve, ki hová mehet, a személyiségi jogok durva megsértése”

- nyilatkozta a lapnak tavaly az énekes.

A Blikk nem tudta elérni az énekest és a feleségét, de az Omega gitárosa, Molnár György azt nyilatkozta, hogy nem temetnek senkit és optimistán nyilatkozott Kóbor János hazatéréséről.

Magyarországon is egyre súlyosabb a járvány negyedik hulláma. A kormány november 22-től oltási akcióhetet indít, amelynek keretében 101 oltóponton előzetes bejelentkezés nélkül is bárki oltást kaphat, akár az elsőt, a másodikat és a harmadikat is. Különösen fontos, hogy a harmadik oltások száma szintén radikálisan növekedjen, főként az idősebb, legyengültebb immunrendszerű páciensek esetében, de a fiataloknak is javasolt a harmadszori oltás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás