promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rejtőzködő Gene Hackman nagyon furcsa feltételekkel készítene újabb filmet
Borítókép:  Gene Hackman / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zseniális Gene Hackman már sok-sok éve visszavonult, de most a Francia kapcsolat című filmjének 50. évfordulója alkalmából adott egy interjút, amiből kiderült, hogy milyen feltételekkel térne vissza.

Sokan minden idők legjobb színészének tartják a 91 éves Gene Hackmant, akinek az 1961-től egészen a 2004-es visszavonulásáig tartó pályafutása alatt állítólag egyetlen rossz filmje se volt. A világsztár olyan sikerekben szerepelt, mint például a Tenenbaum, a háziátok, Nincs bocsánat, Poszeidon katasztrófa, A közellenség, Az utolsó esély, A cég, Superman vagy a Francia kapcsolat, ami idén lett 50 éves.

Gene Hackman az utóbbi esztendőkben szinte teljesen eltűnt a világ elől, és nagyon ritkán adott életjelet magáról, de most a Francia kapcsolat kerek évfordulója miatt sikerült elérni őt egy rövid interjú erejéig, ahol megkérdezték tőle, hogy készítene-e újabb filmet, ő pedig meglepő, kicsit furcsa, de őszinte választ adott:

„Nem tudom. Ha megcsinálhatnám a saját házamban, akkor talán, ha nem zavarnának semmit és csak egy-két emberről lenne szó.”

Ez igazán biztató lehet Gene Hackman rajongóinak, hiszen úgy tűnik, hogy nyitott a visszatérésre, csak legyen meg a kellő kényelem és biztonság. Mivel egy elképesztő színészről van szó, így biztos, hogy még ilyen körülmények között is maradandót tudna alkotni, szóval reménykedjünk benne, hogy valamelyik hollywoodi nagykutya felfigyelt a szavaira, és elintézi, hogy összejöjjön a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás