promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brendan Fraser óriási visszatérésre készül, és Oscar-díjra hajt?
Borítókép:  Brendan Fraser / Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A múmia sztárja, Brendan Fraser megkapta élete eddigi talán legnagyobb lehetőségét, ami egyenes utat jelenthet az Oscar-díj felé.

Egykor Hollywood ügyeletes szépfiúja volt, de ma már elég ritkán láthatjuk A múmia-szériából ismert Brendan Frasert. Jelenleg talán a Doom Patrol című szórakoztató széria az, ami igazán a nevéhez köthető, de sajnos már jó ideje nem kapott komolyabb lehetőséget senkitől a bizonyításra – most viszont úgy tűnik, hogy ez gyökeresen megváltozik.

Brendan Fraser lesz a főszereplője az A24 gondozásában készülő The Whale című alkotásnak, amit az Oscar-jelölt Darren Aronofsky fog rendezni, akinek olyan örökérvényű filmeket köszönhetünk, mint például a Fekete hattyú, A pankrátor vagy a Rekviem egy álomért.

A The Whale Samuel D. Hunter 2012-ben bemutatott színpadi művén alapul, és elvileg egy több mint 270 kilós férfiról szól, aki egész nap a kanapéján hever, szinte halálra eszi magát, de közben a megváltás reményében rég látott lányával is felveszi a kapcsolatot, akiről kiderül, hogy elképesztően boldogtalan.

Egy igazán emberi, mély, vicces történetről van szó, ez pedig tökéletesen illik a jobb napokat is megélt Brendan Fraserhez, így tényleg minden esély megvan a nagy visszatérésre, sőt, akár még az Oscar-díjra is – hiszen a zseniális Darren Aronofsky filmjeinek főhősei többször is jelölve voltak az utóbbi években, mivel képes kihozni belőlük a maximumot.

Brendan Fraser nem csupán ezzel a rendkívül izgalmasan hangzó, jelenleg még premierdátummal nem rendelkező projekttel foglalatoskodik, ugyanis állítólag a Kőbunkó című vígjáték folytatásában is benne lenne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás