promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brendan Fraser 28 év után megcsinálja a Kőbunkó folytatását?
Borítókép:  Sean Austin, Brendan Fraser és Pauly Shore a Kőbunkó című filmben / via pinterest.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A múmia-filmek sztárja, Brendan Fraser újra elővenné a Kőbunkó című klasszikus vígjátékot, amiben egy modern időkben ébredő ősembert alakított.

A valaha szinte szexszimbólumnak számító Brendan Fraser nem csupán múmiákkal harcolt sikeres színészi pályafutása során, hiszen az 1992-ben bemutatott Kőbunkó című komédiában egy „napjainkban” kiolvadt ősemberként is szembe kellett néznie a világunk furcsaságaival Pauly Shore (Kő kövön) és Sean Austin (A Gyűrűk Ura-trilógia) oldalán. Az alkotás mára kultuszfilmnek számít, és még most is hatalmas népszerűségnek örvend, így nem meglepő, hogy mire szánták el magukat a szereplők.

Pauly Shore kőkeményen elkezdett kampányolni, hogy a rajongók ostromolják meg a Disney-t, ha szeretnék a Kőbunkó második részét, ugyanis ő, Sean Austin és még Brendan Fraser is teljes mértékben benne lennének a visszatérésben.

A gigastúdió Disney+ nevű platformján simán bemutathatnák a filmet, hiszen mostanában úgyis az a trend náluk – és máshol is –, hogy több évtizeddel ezelőtti művek kapnak folytatást/előzményt/újrakezdést, szóval benne van a pakliban, hogy a közönség nyomásának engedelmeskedve zöld utat adnak Brendan Fraser projektjének is.

Az biztos, hogy mókás lenne újra együtt látni a színészeket, hiszen az eredeti Kőbunkóban is remek triót alkottak, ráadásul maga a történet is elég érdekes ahhoz, hogy tovább gondolják. Viszont az ilyen elkésett folytatások nem mindig működnek – főleg a vígjátékoknál –, így csak akkor érdemes elkészíteni a következő részt, ha tényleg van értelme, szóval reméljük, hogy jól dönt a Disney, és nem fogunk csalódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás