promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási meglepetés! Új szereplő érkezik a Barátok köztbe, ezt a híres embert a fél ország imádja
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már csak pár nap, és befejeződik a sorozat, de előtte van még egy-két meglepetés.

Már lassan mindegyik magyar tudja, hogy a Barátok köztnek hamarosan vége, még pár nap, és leadják az utolsó részt is a gigahosszúságú szériából, ami 23 évig volt folyamatosan képernyőn. A finálét pedig nem mindennaposra tervezik az írók, korábban már egy teaser is kijött az utolsó részhez, amelyből csepegtetve értesülhettünk pár meghökkentő fordulatról.

A fináléhoz szenzációs kampányt is készített az RTL Klub, amelynek keretében a 4-6-os vonalán nosztalgikus elemeket felvonultató plakátokkal jelentek meg.

Most pedig érkezett a hír, hogy Istenes Bence is szerepet kapott az utolsó részek egyikében. A hírről a Media1 számolt be. 

A tévés műsorvezetőnek így egy nagy álma válik valóra, hiszen korábban már beszélt róla Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában, hogy 2006-ban részt vett a sorozat szereplőválogatásán is, mivel szeretett volna bekerülni a szériába.

Istenes Bence szerdán, azaz ma este tűnik majd fel a képernyőn. Valószínűleg több ezer új nézője is lesz ma a Barátok köztnek az új szereplő bemutatkozásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás