promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio alkoholista lesz az új filmjében? – Érik a következő Oscar-díj
Borítókép:  Leonardo DiCaprio / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio cége zsebelte be a friss Oscar-nyertes Még egy kört mindenkinek című dán dráma amerikai változatának megfilmesítési jogait, és azt pletykálják, hogy ő lesz az egyik főszereplő is, aki egy kísérlet kedvéért alkoholistává válik.

Tavaly mutatták be Mads Mikkelsen főszereplésével a nagysikerű Még egy kört mindenkinek című dán alkotást, ami megnyerte a legjobb idegennyelvű filmnek járó Oscar-díjat a legutóbbi ceremónián.

Thomas Vinterberg mesterműve (ami nálunk a 2020-as toplista 4. helyéig jutott) olyan középkorú tanárokról szól, akik kísérleti jelleggel elkezdenek minden egyes nap piálni, hogy megnézzék, az alkoholfogyasztás hogyan befolyásolja a szociális életüket. Természetesen a mókás jelenetek ellenére hamar drámaivá fajul a kísérlet, ami végül komoly hatással lesz a karakterekre.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, Amerika rögtön rátette a kezét a zseniális ötletre, és hosszas csaták után végül Leonardo DiCaprio cége, az Appian Way nyerte meg az angol nyelvű remake elkészítésének jogait – sőt, egyes portálok szerint még az is benne van a pakliban, hogy ő lesz az alkotás főszereplője, ami könnyen egy újabb Oscar-díjat eredményezhet számára.

Thomas Vinterberget egyáltalán nem zavarja, hogy amerikai változat készül a filmjéből, hiszen nem egyszer nyúltak már hozzá különböző országokban a munkáihoz, viszont az internet népének egy hangos része szinte fellázadt a remake ellen: egyesek szerint egyenesen szánalmas, hogy csak azért csinálnak angol nyelvű verziót, mert az amerikai közönség képtelen bármit is megnézni felirattal, de persze olyanok is akadtak, akik már nagyon várják, hogy mit hoz ki a műből Leonardo DiCaprio – akár csak producerként, ha végül nem akarja eljátszani az alkoholistává váló tanár szerepét.

Az még nem derült ki, hogy pontosan mikor láthatjuk a filmet, de addig is itt lehet megtekinteni az eredeti Még egy kört mindenkinek előzetesét, hogy tudjuk, mire is számíthatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás