promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham még sosem volt ilyen kemény és kegyetlen – Wrath of Man-előzetes
Borítókép:  Jason Statham / via vdrome.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Guy Ritchie által rendezett Wrath of Man előzetese, amiben Jason Statham olyan kemény, mint a svéd acél.

Jason Statham mindig is egy kemény figura volt a filmvásznon, de most úgy tűnik, hogy jóval magasabbra fogja tenni a lécet. Újra összefogott a Blöff, Sherlock Holmes és az Úriemberek rendezőjével, Guy Ritchie-vel, hogy elhozzák nekünk az év akciófilmjét, aminek már a rövid előzetesében is annyi embert öl meg, mint egy kisebb magyar falu lakossága.

A Wrath of Man című alkotás hőse egy rejtélyes pénzszállító, aki hihetetlen profizmussal és kegyetlenséggel öli meg azokat, akik megtámadják a rakományt. Hamar kiderül, hogy nem csupán a gyilkolás öröméért választotta ezt a szakmát, hanem a fia gyilkosait keresi, így gyakorlatilag mindenkit lemészárol, aki csak az útjába kerül.

A történet egyszerű, de nagyszerű, ráadásul az előzetes alapján igazán kemény összecsapásokra és nagyon menő, látványos lövöldözésekre számíthatunk. Jason Statham ismét elemében van, Guy Ritchie pedig tökéletes partner abban, hogy a május 7-én érkező Wrath of Man egy igazán tökös, maradandó film legyen.

Itt lehet megtekinteni az alkotás pörgős előzetesét, amiben úgy tűnik, hogy Jason Statham még Post Malone-t is megeteti ólommal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás