promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa új klipjében megismerhetjük a Titanic legszerencsésebb homárját – videó
Borítókép:  Dua Lipa / youtube.com/Dua Lipa (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Dua Lipa legújabb slágere, a „We're Good”, amihez egy elég elgondolkodtató klip készült egy homár főszereplésével.

Dua Lipa az utóbbi időben rengeteg fülbemászó, bulizós diszkóslágert hozott nekünk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen ma már a világ egyik legsikeresebb énekesnőjének számít, ráadásul ő az első női előadó, akinek négy zenéje is átlépte az 1 milliárdos hallgatottságot Spotify-on. Természetesen nincs megállás, így most megérkezett a világsztár legújabb slágere.

Dua Lipa „We're Good” című dala a békés szakításról szól, amit a klipben azzal demonstrálnak, hogy egy luxushajón lévő homár végignézi, ahogy az emberek megeszik a barátait, majd miután elsüllyed a hatalmas vízi jármű – ami amúgy a Titanic, mert miért ne –, kiszabadul, és boldogan éli tovább életét.

Mindenesetre a híresség természetesen gyönyörűen néz ki a videóban, és maga a dal is elég kellemes, szóval örülhetnek a rajongók. A bemutató után pár órával máris több millió ember volt kíváncsi az új szerzeményre, így szerencsére nem tört meg a sikerszéria – ebből is látszik, hogy Dua Lipa egyszerűen megállíthatatlan.

Itt lehet megnézni az új klipet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás