promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva rekordot döntött Dua Lipa, aki nagy meglepetésre készül
Borítókép:  Dua Lipa / Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly elismerésben részesült Dua Lipa, ezt pedig megható üzenettel hálálta meg a rajongóknak, miközben egy hatalmas dobást is belengetett.

Sokan a valaha volt egyik legszexibb énekesnőnek tartják Dua Lipát, aki folyton olyan dögös képeket rak ki magáról, hogy azok láttán teljesen érthető az emberek rajongása – az pedig már csak hab a tortán, hogy a csábító kinézete mellett még tehetséges is.

Az utóbbi években számtalan slágert tett le az asztalra, aminek meg is lett a gyümölcse, ugyanis jelentős mérföldkőhöz érkezett a munkássága.

Kiderült, hogy Dua Lipa az első olyan női előadó, akinek négy száma is átlépte a Spotify platformján az 1 milliárdos hallgatottságot.

Konkrétan a „Don't Start Now”, „One Kiss”, „New Rules” illetve az „IDGAF” című slágereiről van szó, ez a rekord pedig elképesztő siker, amit természetesen pár szívhez szóló sorral is meghálált a közel 50 milliós követőtáborának, akik nélkül ez nem jött volna össze.

„Muszáj megünnepelni ezeket a kis sikereket. Köszönöm minden egyes embernek, aki meghallgatja a zenéimet. Örülök, hogy ezek a dalok otthonra találnak nálatok, és szerencsésnek érzem magam, hogy egyáltalán úgy érezhetem, hogy pár számom végigkíséri a napotokat. Szeretlek titeket, és több, mint szerencsésnek érzem magam amiatt, amit minden egyes nap csinálhatok. Van valami igazán izgalmas dolgom számotokra, amit egy ideje HATALMAS titokban tartok, és alig várom, hogy megmutassam nektek!”

– írta a gyönyörű énekesnő.

Az még nem derült ki, hogy pontosan milyen meglepetésről is beszélt Dua Lipa, de őt ismerve valóban valami különleges dologra számíthatunk, hiszen nem tüzelne fel minket csak úgy, a semmiért.

Addig is tovább hallgathatjuk őt a különböző platformokon, illetve megcsodálhatjuk csábító kinézetét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás