promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa kiposztolta a melleit, és még csókoltat is minket – képek
Borítókép:  Dua Lipa / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű énekesnő, Dua Lipa elég pikáns fotókat rakott ki magáról, és láthatóan pontosan tudta, hogy a rajongók meg fogni vadulni ettől.

A „Don't Start Now”, „New Rules” és többek között a „One Kiss” előadója, Dua Lipa már elárulta, hogy a Sziget Fesztiválos fellépése óta nagyon szereti Magyarországot, és rettenetesen érzi magát, amiért nem turnézhat most a koronavírus-járvány miatt. Ettől függetlenül semmi sem állítja meg őt abban, hogy néha életjelet adjon magáról, mondjuk pár szexi képpel.

Dua Lipa igazából kommentárt sem nagyon fűzött a csábító kis szösszenethez, de valljuk be, nem is kell, hiszen a melleit csupán egy apró, rózsaszín, macis bikini fedi, miközben a hatalmas dekoltázsáról egy csábos csókkal próbálja meg elterelni a figyelmünket – nem sok sikerrel.

Sokan tartják őt a valaha volt egyik legszebb énekesnőnek, és ezek alapján lehet benne valami, hiszen nem elég, hogy remek hangja és ütős slágerei vannak, de még egy egyszerű insta-poszttal is képes elérni azt, hogy a közönség zöme szinte a lábai elé vesse magát.

Itt lehet megtekinteni Dua Lipa dögös képeit, amik biztos, hogy még forróbbá teszik az amúgy is elég meleg nyári időszakot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás