promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa mellbimbót villantva mutatta be új hajszínét – képek
Borítókép:  Dua Lipa / Robyn Beck / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő változásért kiáltott, így fogta magát, és leváltotta szőke tincseit, ezt pedig pár elég szexi fotóval adta a világ tudtára.

A tehetséges Dua Lipa már számos slágerrel bizonyította, hogy egy igazi popdíva, akit majd egyszer talán egy lapon emlegetnek például Madonnával, vagy Lady Gagával. A koronavírus-járvány miatt sajnos elmaradtak a nagy fellépései, és emiatt nagyon szomorú az énekesnő, ezért nem is meglepő, hogy valami frissítésre vágyott – ami igazából nem is annyira újdonság.

Dua Lipa pár napja a rajongóitól kért segítséget, hogy visszatérjen-e a régi stílusához, és végül az lett a közös döntés, hogy hagyja el a szőke haját, és legyen ismét barna bombázó.

A híresség pedig láthatóan nagyon boldog a sötét frizurájával, hiszen egy kicsit nosztalgiázhat is így, és legalább feltöltődik ebben a megterhelő időszakban.

De természetesen nem is Dua Lipáról lenne szó, ha nem csábító képekkel tette volna közkinccsé a fontos változást, ennek megfelelően egy durván kivágott felsőben pózolt, amihez nem vett fel melltartót, így például a harmadik fotón elég nehéz csupán a hajára koncentrálni, de az erősebbek itt tesztelhetik magukat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás