promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Látványos videóval támad Dua Lipa legújabb bulihimnusza
Borítókép:  Dua Lipa / youtube.com/Dua Lipa (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Dua Lipa „Levitating” című slágere, de most Madonna és Missy Elliott közreműködése nélkül, ami meglepő módon sokkal jobbá tette a zenét.

Márciusban dobták piacra Dua Lipa Future Nostalgia című albumát, amin olyan számok kaptak helyet, mint például a „Don't Start Now”, „Break My Heart” vagy a „Physical”, amik mind hatalmas sikert értek el. Ezt követően nyár végén kijött a Club Future Nostalgia című lemez is, amin a remixek kaptak helyet, és még Madonna, illetve Missy Elliott is beszállt a „Levitating”-be.

Most külön is megjelent a dal eredeti verziója, ami egy igazi bulihimnusz, hiszen remekül hozza a klasszikus diszkóhangulatot, kifejezetten fülbemászó, és még a klipje is olyan, mintha egy szexi, interdimenzionális utazásra invitálna minket Dua Lipa.

Az ember alapból azt hinné, hogy Madonnáékkal biztosan jobb a „Levitating”, hiszen egy élő popikonról van szó, de most kiderült, hogy ez nem így van, mivel a „sima” változat jóval ütősebb. Ezek alapján Dua Lipának nem kellenek legendás szupersztárok ahhoz, hogy készítsen nekünk egy igazán kellemes kis zenét, ami biztos, hogy jó ritmust ad a napunkhoz.

Itt lehet meghallgatni Dua Lipa legújabb slágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás