promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül a legendás Fred Astaire és Ginger Rogers életéről – már a főszereplők is megvannak
Borítókép:  Ginger Rogers és Fred Astaire / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood ikonikus táncospárja, Fred Astaire és Ginger Rogers megkapják a maguk életrajzi filmjét, amiben betekintést nyerhetünk a valódi, eddig csak kevesek által ismert kapcsolatukba.

Ginger Rogers és Fred Astaire az 1930-as évek elejétől kezdték elvarázsolni a közönséget remek tánctudásukkal illetve csodás énekhangjukkal. Rengeteg közös alkotást készítettek, mint például a Táncolj velem vagy a Frakkban és klakkban, amik mind Hollywood aranykorát idézik, és a mai napig rendszeresen előveszik őket a rajongók, ha könnyed szórakozásra vágynak. Most kiderült, hogy életrajzi filmet csinálnak róluk, ráadásul nem akármilyen színészek fogják eljátszani őket.

A ki***tt világ vége című sorozat készítője, Jonathan Entwistle fogja rendezni Arash Amel (Személyes háború) forgatókönyve alapján a Fred & Ginger című alkotást, amiben Jamie Bell (Rocketman, Billy Elliot) fogja megtestesíteni Fred Astaire-t, illetve Margaret Qualley (Volt egyszer egy... Hollywood) lesz Ginger Rogers.

Állítólag a legendás páros kapcsolatának eddig ismeretlen, teljesen őszinte mivoltát fogja felfedni mű, így több évtized után végre megtudhatjuk, mik folytak a háttérben a siker és csillogás mögött – de arról sajnos még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a Fred & Ginger.

Jamie Bell tökéletes választás, hiszen többször is bizonyította, mennyire tehetséges táncos és énekes, Margaret Qualley viszont még nem mutatta meg ezt az oldalát, de az biztos, hogy neki lesz nehezebb dolga, hiszen Ginger Rogers annak idején ugyanazokat a táncmozdulatokat adta elő, mint Fred Astaire, csak hátrafelé és magassarkúban.

Itt lehet megtekinteni egy részletet az egyik régi filmjükből, amiből látszik, hogy ők még igazi, klasszikus előadók voltak, akik egyszerre színészkedtek, énekeltek és táncoltak:

Itt pedig látható, hogy kik fogják alakítani őket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás