promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül a legendás Richard Pryor életéről
Borítókép:  Richard Pryor / Photo12.com - Collection Cinema / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vaklárma sztárja, Richard Pryor egy egész generációt inspirált humorával, és most úgy néz ki, hogy több próbálkozás után végre tényleg elkészül az életéről szóló alkotás.

Az Emmy-díjas Richard Pryor olyan művekben szerepelt, mint például a Dutyi dili, Vaklárma, Szórd a pénzt és fuss!, Superman III. vagy a Harlemi éjszakák, pályafutása alatt pedig minden idők egyik legkedveltebb komikusa lett belőle, aki zsenialitásával a mai napig hatással van az amerikai humoristákra. A híresség igazán kalandos életet élt, és 2005-ben, mindössze 65 évesen hunyt el, most pedig végre film készül róla.

Az MGM bejelentette, hogy egy kőkemény licitháború után végül ők készítik el Richard Pryor életrajzi alkotását, amit a Feketék fehéren című nagysikerű sorozat alkotója, Kenya Barris fog írni és rendezni, de a főszereplő kilétét egyelőre nem fedték fel, mivel valószínűleg csak most kezdik el a keresgélést.

Mindenki nagyon izgatott a projekt miatt, hiszen már többször is próbálkoztak vele Hollywoodban, és egy bizonyos ponton Eddie Murphy alakította volna a legendás színészt, de végül nem lett belőle semmi, pedig hatalmasat ütött volna, mivel ismerte őt, és dolgoztak is együtt.

Még nem derült ki sok információ az aktuális változatról, de az biztos, hogy tisztelettel fogják kezelni Richard Pryor életét, hiszen sokaknak fontos a munkássága. Mindenképp egy méltó filmet akarnak csinálni róla, ami által jobban megismerhetjük őt, és a sikereit, így tovább inspirálhatja az embereket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás