promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddie Murphy megnyerte élete első Emmy-díját – videó
Borítókép:  Eddie Murphy / ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas győzelmet aratott az idei Emmy-gálán az HBO, de mégis az volt a legörömtelibb pillanat, mikor Eddie Murphy harminchét év után végre hazavihetett egy díjat.

Hétfő hajnalban megrendezésre került Jimmy Kimmel vezetésével a 2020-as Emmy-díjátadó, amit idén először virtuálisan tartottak meg a koronavírus-járvány miatt. Az HBO százhét jelölésből összesen harmincat zsebelt be, így mindenképp boldogok lehetnek, hiszen szinte az összes fontosabb díjat elvitték, így például az Eufória miatt Zendaya lett a legjobb női főszereplő a dráma kategóriában; az Utódlás lett a legjobb dráma sorozat; illetve a Watchmen is fantasztikusan szerepelt, mivel megválasztották a legjobb miniszériának.

Leginkább annak örültek az emberek, hogy a legendás Eddie Murphy is kapott végre egy Emmy-díjat a Saturday Night Live-ban való vendégszerepléséért – külön érdekesség, hogy 1983-ban is ezért a műsorért kapta a legelső jelölését, így „csupán” harminchét évet kellett várnia, hogy beérjen a győzelme.

A népszerű komikus persze nagyon hálás volt mindenkinek, hiszen nem elég, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a nagy televíziós visszatérésére, de ráadásul még fantasztikusan is érezte magát, most pedig egy Emmy-díjjal gazdagodhatott. Úgy látszik, hogy Eddie Murphy tényleg eleget pihent, mivel ezek után az Amerikába jöttem folytatása lesz a következő lépés, illetve a Beverly Hills-i zsaru negyedik részét is bejelentették már.

Itt található a győztesek teljes listája, illetve itt lehet megtekinteni Eddie Murphy köszönetnyilvánítását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás