promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó lenne, ha csak 13700 forint lenne a Sziget napijegy?
Borítókép:  Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most 24 órán keresztül annyi lesz, de bíznod kell a szervezőkben.

Sokan már beírták a fesztiválnaptárukba a 2020. augusztus 5-ét, ugyanis ekkor veszi kezdetét a Sziget. A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján, amire már most érdemes jegyet venni, hiszen a Szitizen Prime 24 órás akciójában kedvezményes áron juthatunk a hetijegyhez.

Olcsóság van, azonban bizalmat kell adnotok a Szigeteseknek, hogy fogják hozni azt a színvonalat, amit tavaly. Pletykákat hallani lehetett egy-két fellépőről, de várjuk a megerősítést, én is még csak baráti körben mertem róluk beszélni. Annyit persze elmondhatok, hogy nagy nevek lesznek.

 

„Ha a Szitizen Prime vagy a másnaptól kapható Early Bird bérlet árát hét napra elosztjuk, egy szigetes nap csupán 13.700 forintra jön ki. Ez mostanában egy közepes koncert ára, de egy világsztár fellépésért például az Arénában sokszor 25-35 ezer forintot is ki kell fizetnünk. A 2020-as Sziget a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára”

- buzdított Kádár Tamás a Sziget főszervezője.

A leggyorsabb vásárlók egy olyan ajándékcsomagot is kapnak, amiben egyedi, környezettudatos szigetes ajándékok lesznek, az organikus anyagból készült pólótól kezdve az újrahasznosított papírtextil hátizsákig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás