promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George R.R. Martin távol maradna a House of the Dragon-tól
Borítókép:  Nick AGRO / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis ezt a tervet eszelte ki az író. Meglátjuk, hogy menni fog-e neki.

Jelenleg mindenki csak kapkodta a fejét, hogy az HBO lelőtte a Naomi Watts-féle Trónok harcát, aminél ötezer évet meneteltünk volna előre az eredeti sztoritól. Szegény színésznő nyilatkozta is anno, hogy szerinte nem fog csalódást okozni a friss széria, de ezt mi már sose tudjuk meg. Jó dolog az HBO, de azért tudjuk, hogy marha szubjektívek, és mindenbe bele tudnak kötni. Lehet, hogy egy tök jó szériát kaszáltak el.

 

A rajongóknak azonban innentől a House of the Dragon sorozatra kell várniuk, amit az HBO Max az egyik zászlóshajójának szán. A WarnerMedia-val közösen indított streamingszolgáltatás jövő év májusában válik elérhetővé.

 

A széria a Targaryen-ház történetét mutatja be, és George R.R. Martin arra készül, hogy teljesen távol marad tőle. Az író pont azt mondta anno, hogy mivel befejeződött a sorozat, a saját tempójában haladhat a régóta várt Trónok harca könyvvel, és kevesebb is rajta a stressz. Martin jelenleg is azon van, hogy befejezze A tűz és jég dala hatodik részét, a The Winds of Wintert.

„Nyilvánvalóan akarok fogalmazni: nem vállalom el semmilyen forgatókönyv megírását, amíg be nem fejeztem és ki nem adtuk a Winds of Wintert. Közeleg a tél, és a Winds elsőbbséget élvez nálam mindennél, hiába írnám meg szívesen a House egyik epizódját”

– jelentette be Martin a blogján.

Nem tudni, hogy állhat a regénnyel, de ez egy pozitív kijelentés tőle, azonban majd kiderül, hogy be tudja-e tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás