promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is Demóna és Joker harcol egymással
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az amerikai mozikban nem volt kiemelkedő premier, így ismét kettejük közt dőlt el a győztes.

A Demóna: A sötétség úrnője elég rosszul kezdett egy Disney filmhez képest, és csak 36 millió dollárral tudott nyitni Amerikában. Ez vajmi kevés, és most még vissza is esett teljesen, ráadásul annyira, hogy a Joker visszavette a vezetést 18,9 millió dollárral. A Demóna csak 18,5 milliót tudott hozni a konyhára a hétvégén. Az emberek rá vannak feszülve a Halloween-i készülődésre, és mivel ilyen típusú film nem volt most, egy kicsit pangás volt a mozikban.

 

A Demóna világbevétele amúgy nem rossz, de nem is kiemelkedő a 293 milliójával. Legalább már bőven visszahozta a 185 millió büdzséjét, de ez még kevés a sikerhez.

A Joker azonban szárnyal, mivel nemrég nyomta le a Deadpoolt összbevételben, mint kiemelkedő R-kategóriás karakter. Ryan Reynolds gratulált is neki a maga módján, amit a lenti cikkben tudtok elolvasni. Ez még a hét közepén volt, és Todd Phillips képregényfilmje annyira megszaladt, hogy 849 milliónál állt meg a hétvégén. Ha így haladunk, simán beléphet a milliárdos klubba, és szerintem be is fog. Korhatáros filmként az már tényleg nagy sikersztori lesz.  

 

Annyira nem volt senki moziban, hogy az Addams Family – A galád család is 11,7 millióval áll a harmadik helyen, míg a Zombieland: A második lövés 11,6-al visszaesett a harmadikról a negyedikre. Tehát ők is helyet cseréltek.

Horror premier persze volt, de a Halálod appja egyáltalán nem tudta felcsigázni a közönséget: 9 millióval ötödik. Erről mi is írtunk bővebben – a középpontban egy ápolónő van, aki poénból letölti a Countdown nevezetű applikációt, és azt az üzenetet kapja, hogy 2 napja és 22 órája van hátra. Hát igen, ez sajnos nem túl sok, főleg ha közben rájössz, hogy az app valóban működik. Nem rossz XXI. századi sztori, azonban még nem tudom, hogy milyen kialakítással. Ezt amúgy most nálunk is bemutatták, hamarosan kiderül, hogy milyen sikerrel.

 

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Black and Blue, Gemini Man, A világítótorony, The Current War, Jetikölyök.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás