promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland is segített, hogy Pókember az MCU része maradjon
Borítókép:  Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pókember majdnem kiesett a Marvel-moziverzumból, de Holland noszogatása segített,

A Sony mindig is lépéselőnyben volt, mivel a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse, vagyis Pókember hozzájuk van leszerződve. Amikor jött a nagy szakítás, a céget nem igazán érdekelte, hogy semmit sem használhatnak innentől az MCU-ból, még utalást sem vehetnek át onnan. Igazából így is meg tudták volna oldani a Pókember filmet, de már biztosan nem ilyen hatással és bevétellel.

Bár a Sony számított még Tom Hollandre, ő még is önfeláldozóan próbálta békíteni a feleket. A The Hollywood Reporter le is hozta, hogy alig ment le a Disney sajátos Comic-Conja, vagyis a D23 expó, a színész már azonnal elkezdett beszélni a Sony Pictures elnökével, Tom Rothman-nel, akit arra bíztatott, hogy tárgyaljon újra a Disneyvel.

Ezután jöhetett a Disney vezérigazgatója, Bob Iger, akinek szabályosan könyörgött, hogy üljenek újra asztalhoz a Sonyval. Holland azzal is érvelt, hogy az ő viaskodásuknak a rajongók fogják meginni a levét, akik már így is nagyon elkeseredettek.

Végül szent lett a béke, amivel még így is a Sony járt jobban, mivel a Marvel-Disney páros csak 25%-ot vállal át a filmből, így a nyereségből is csak ennyit lát viszont. Ezt a Marvel az elején még fel akarta tornázni 50%-ra, így alakult ki a vita, mivel erre a Sony nemet mondott. A Sony így többet fog kaszálni, hogy Pókember az MCU részeként folytatja, míg a Marvel legalább lát pénzt is a dologból, ami jóval több, mint a nulla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás