Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

FŐHE 2018 – Nyíregyháza: Dope D.O.D.

FŐHE 2018 – Nyíregyháza: Dope D.O.D.

Zene, Film & Kultúra

FŐHE 2018 – Nyíregyháza: Dope D.O.D.

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:35
A Dope D.O.D. Hollandiából indult meg világhódító körútjára, és már az elejétől kezdve kitűntek egyedi stílusukkal. A hiphop és dubstep keveréke olyan masszív zenei alapot ad a provokatív szövegeik mellé, ami bármikor képes előrángatni a kisördögöt a közönségből.

A trió 2011-ben járt először Magyarországon a miskolci Factory Fesztiválon, azóta viszont olyan masszív rajongói tábor alakult ki körülöttük, hogy felléptek már az A38-on, és a Szigeten is vendégeskedtek már.

Ha valaki volt Dope koncerten, az tudja milyen igazából, és előtte van az is, hogy a srácok mindig rá tudnak tenni egy lapáttal a hangulatra. Egy ilyen fellépést látni kell egyszer az életben, még akkor is, ha nem vagyunk valami hű de nagy hiphop vs. elektronikus zene rajongók.

A banda igazi rap művészetet csinál, és mindig szeretik valamilyen merész formában kifejezni magukat. A kinézetük ellenére nem harapnak, csak egy olyan utazásra készülnek elvinni, amiből az egész havi stresszt kiugrálhatjuk magunkból.

A Dope D.O.D. május 20-én vasárnap lép majd fel a FŐHE Nagyszínpadán. Aki le akarja csekkolni nagyjából milyen számokra számíthat, az ide kattintva teheti meg. (Torony)