promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték Spawnt a Mortal Kombat 11-ben – előzetes
Borítókép:  NetherRealm Studios
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érkezik a Kombat Pack utolsó karaktere a játékba.

A Kombat Pack a képregényvilágból is merített, de nem divatos Marvel hősökkel árasztottak el minket. A kiadó direkt húzta a rajongók idegeit, és a két, gyakorlatilag antihőst a végére hagyta. Addig megjelent Nightwolf, Shang Tsung, Sindel, és filmes karakterként Arnold Schwarzenegger, vagyis a Terminátor T-800-as.

Utoljára hagyták Jokert, valamint Spawnt. Batman egyik legikonikusabb ellenfelét február elejétől tesztelhette mindenki, de a Pack tulajdonosok már január 28-ától harcolhattak vele, vagy éppen ellene.

Spawn előzetesét a Final Kombat nevezetű torna után leplezték le. Itt a világ legjobb Mortal Kombat 11-játékosai feszültek egymásnak. A SonicFox nevezetű gamer lett a végső győztes, méghozzá Joker karakterével. Úgy néz ki, hogy rövid idő alatt sikerült minden trükköt elsajátítania vele, vagy éppen a többiek nem voltak felkészülve a bűn bohóchercegére száz százalékosan.

Az összecsapások végén azonban jöhetett az új karakter, Spawn, aki azért is jó választás, mert a Joker után ő is korhatáros filmet kap majd.

A karakter hangjának megszerezték Keith Davidet, aki az animációs sorozatban is szinkronizálta őt. A Kombat Pack tulajok már március 17-től tesztelhetik a vele való küzdelmet, azonban előtte jöjjön a szokásos előzetes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás