promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szex egy barátnő vőlegényével, kukkolás, hárman egy ágyban – az emberek felidézték a legjobb összegabalyodós élményüket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre a kérdésre szinte mindenki kapásból tudta a választ.

A párkapcsolati szakértő Tracey Cox nemrég zavarba ejtő kérdéssel lepte meg a briteket. A 60 éves hölgy simán letagadhatna egy tízes a korából, látszik rajta, hogy a szexet nem csupán megszokásból űzi, de tisztában van annak stresszoldó, fiatalító hatásával is.

A honfitársainak feltett kérdése is ebben a témakörben született, arra volt ugyanis kíváncsi, hogy ki mit tart az eddigi legjobb szexuális élményének. Érdekesnek vélte, hogy amikor valakitől a kedvenc filmjét kérdezte meg, akkor hosszas gondolkodás után született csak meg a válasz, itt azonban szinte mindig kapásból.

Az egyik nő például azt idézte fel az emlékeiből, amikor a kollégiumi szobatársa új pasit szerzett magának. Az egyik este későn és kissé kapatosan tért haza, és látta, hogy a párocska hálószobaajtaja résnyire nyitva van.

Bekukkantott hát rajta, és azt látta, amint a barátnője a hátán fekszik, a felsője feltolva, a pasija pedig éppen a combjai közt ügyködött a nyelvével. A nő erre zavarba jött, de annyira felspanolta a látvány, hogy a szobájában elővette a vibrátorát, és élete egyik legnagyobb orgazmusát élte át.

Egy másik csaj szintén a legjobb barátnőjéről osztott meg hasonló élményt. Két évre szétváltak, mert a másik lány ideiglenesen Franciaországba költözött, ahol hamarosan eljegyezték.

Amikor hazatértek elújságolni mindenkinek a nagy hírt, az otthon maradt barátnő is megismerhette a szerencsés srácot. Első pillantásra egymásba zúgtak, de erről persze nem beszélhettek. Ám egy éjszaka megváltozott a helyzet.

A menyasszony korán ágyba bújt, így a párocskának alkalma nyílt kiszöknie egy parkba. Ott a fiú már nem tudta türtőztetni magát, és megcsókolta a vágyva vágyott lányt. Aznap még semmi más nem történt, másnap viszont hosszabb időre magukra maradtak.

Az újabb romantikus találka csókolózással indult, majd a srác megfogta a lány mellét, aztán folyamatosan tapizta. Annyira felhúzták egymást, hogy az egész aktus csupán néhány percig tartott, viszont mindkettejüknek frenetikus élményt nyújtott.

Egy férjnek pedig azt jelentett maradandó élményt, amikor a felesége kívánságára egy másik férfit is bevonva bújtak ágyba. Korábban nem gondolta, hogy meleg hajlamai vannak, ezért őt magát is meglepte, milyen jól érezte magát a szituációban. Nem érintkezett a másik sráccal, de nagyon felhúzta, ahogy „munkálkodás” közben nézte, főleg azért, mert eltérő volt a technikájuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás